O creatură înfiorătoare se află în lacul artificial Travis din Texas?


Lacul Travis (Texas) este un lac artificial, care a fost creat în 1937, când barajul Mansfield a fost construit de către autorităţile statale din Texas, pentru a amenaja râul Colorado, în scopul de a controla inundațiile și de a asigura o sursă de apă pentru comunitate. Barajul în sine este o centrală hidroelectrică care generează energie pentru o bună parte din centrul Texasului.

Lacul are o suprafaţă de 7.500 de hectare, o adâncime maximă de 60 de metri și este cunoscut pentru lipsa plajelor de nisip, pentru existenţa stâncilor abrupte și a unor poveşti misterioase despre prezenţa unui monstru în zonă, numit de localnici „Ole Hippie”. Descrierea fiarei misterioase variază de la relatare la alta, unele spunând că arată ca un pește uriaș, iar altele descriindu-l foarte asemănător cu imaginea clasică a celebrului monstru din lacul Loch Ness din Scoţia. Iată ce povesteşte un martor-femeie:

„Înotam şi am văzut o „chestie” mare care ne-a tăiat calea şi care arăta ca un tip într-un costum. Soţul meu crede că a fost doar un ţipar uriaş; există aşa ceva în lac. Acest eveniment ne-a făcut să ne gândim de două ori la siguranța acestui lac. Nu cred că mai există lacuri asemănătoare”.

Un alt martor povesteşte că în anul 2009, în timp ce pescuia de pe barca sa cu care se afla pe lac, a văzut ceva foarte ciudat care se mișca în apă, la aproximativ 200 de metri distanță de barca sa, la ora 8 dimineața. Creatura a fost descrisă ca fiind de aproximativ 15 metri lungime, deplasându-se rapid: „Apa era destul de tulbure şi nu am putut să-i văd vreo caracteristică, dar cred că se afla la vreo 6 metri sub mine şi se mișca încet. Apoi, a făcut un unghi drept şi a luat o viteză de nu mi-a venit a crede. În 20 de ani de pescuit pe lacul Travis, nu am mai văzut așa ceva. Soția mea crede că am băut ceva, dar credeţi-mă că nu am pus în gură nicio picătură de alcool în acea dimineaţă. În acel lac se află ceva…”

Un al treilea martor ne povesteşte şi el întâlnirea cu monstrul marin: „În 2003 pescuiam pe lacul Travis și am văzut un șarpe marin uriaş dintr-o parte în alta a lacului. Am vânat de peste 44 de ani și am pescuit la fel de mult. Am văzut o mulţime de creaturi, dar ca ăsta niciodată”.

Ce monstru se află acolo în lac? Prezenţa lui are legătură cu cele 20 de înecuri din lac, în circa 5 ani? Şi mai ciudat decât atât, într-o fotografie din 2007, făcută de către un profesor de biologie, se observă în fundal ceea ce pare a fi un monstru umanoid pe ţărmul lacului Travis. Până la urmă, ce se află acolo?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock