Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Moartea suspectă a unui fotomodel marocan, martoră în procesul miliardarului Berlusconi, fost premier italian. Femeia urma să scoată o carte incendiară…

171

blankIată o explozivă teorie a conspirației după ce citim ştirea de pe sky.com:

A murit modelul marocan Imane Fadil, cea care a depus mărturie împotriva fostului prim-ministru italian, miliardarul Silvio Berlusconi, în timpul procesului său “bunga bunga”. Autoritățile italiene au deschis o investigație privind moartea ei misterioasă, după ce femeia a fost internată într-un spital din Milano cu “dureri severe la stomac” pe 29 ianuarie 2019. Când a intrat în spital, ea le-a spus prietenilor și avocatului ei că a fost otrăvită.

Doamna Fadil, în vârstă de 33 de ani, a murit pe 1 martie 2019, însă, ciudat, moartea ei nu a fost anunţată decât pe 15 martie. Vorbind despre moartea ei, procurorul-șef din Milano, Francesco Greco, a declarat: “Doctorii nu au identificat cu certitudine nicio patologie care să explice moartea”. Francesco Greco a adăugat că există “mai multe anomalii” în dosarul medical al doamnei Fadil.  Testele toxicologice efectuate de doamna Fadil au arătat “un amestec de substanțe radioactive”, dar rezultatele complete ale autopsiei nu au fost încă confirmate.

În 2012, doamna Fadil a declarat reporterilor că s-a temut de siguranța ei în urma participării la proces. Ea a spus procurorilor care au investigat manipularea martorilor în timpul procesului domnului Berlusconi că i s-au oferit bani în schimbul tăcerii ei despre ceea ce s-a întâmplat în timpul petrecerilor lui Berlusconi. Fostul premier italian a fost acuzat că a plătit pentru o prostituată minoră la petrecerile “bunga bunga” din 2012 și, deşi a fost condamnat inițial, mai târziu a fost achitat după ce instanţa a hotărât că el nu putea ști dacă prostituata era sau nu minoră.

Doamna Fadil a declarat instanței că petrecerile domnului Berlusconi implicau adesea tinere femei “dezbrăcate” pentru el. În urma procesului, au fost intentate noi acuzații împotriva lui Berlusconi, pentru că ar fi mituit una dintre femeile care au participat la petreceri pentru a nu spune adevărul.

Ziarele italiene au raportat faptul că doamna Fadil a scris o carte despre experiențele ei și că o copie a manuscrisului ei a fost transmisă avocaților după moartea ei.

P.S. Aşadar, teoria conspiraţiei ar fi aceea că biata femeie a fost otrăvită pentru a nu dezvălui în cartea ei informaţii compromiţătoare despre Berlusconi. Iar “prostituatele minore” de la petrecerile lui Berlusconi s-ar putea să nu fie altceva decât vârful iceberg-ului. Credeţi că va mai scoate cineva cartea aceea? Sau poate băga mâna cineva în foc că această carte nu va fi cenzurată, înainte de a fi publicată, scoţându-se din ea pasajele compromiţătoare despre fostul premier italian? Cu doamna Fadil moartă, greu ar mai putea fi verificate faptele…

UPDATE! Conform BBC.com, nu s-au descoperit urme de otrăvire radioactivă în corpul decedat al femeii. Totuşi, au fost prezente niveluri neobişnuit de mari de metale grele, ca antimoniu, cadmiu şi antimoniu. Aşadar, teoria otrăvirii rămâne în picioare…

 

Orgoni Crystal