De ce preşedinţilor americani li se ascund secrete despre extratereştri şi OZN-uri?


Mulţi se înşeală dacă cred că preşedinţii americani au cea mai mare putere posibilă şi că ei cunosc toate secretele, inclusiv secrete cu privire la extratereştri şi OZN-uri. De exemplu, să luăm cazul preeşdintelui american Eisenhower, care a deţinut această funcţie între 1953 şi 1961. Unii conspiraţionişti spun faptul că Eisenhower a fost furios că i se ascunseseră mai multe aspecte importante ale problemei OZN-urilor / extratereştrilor. Deşi ar fi văzut nave extraterestre şi corpuri ale extratereştrilor, totuşi, el ar fi aflat că în secret erau realizate proiecte extraordinare, nefiind implicat în această problemă.

În iunie 1963, un alt preşedinte american, J.F. Kennedy, zboară la Berlin pentru a-şi susţine faimosul discurs proclamativ: „Eu sunt un berlinez”. La bordul avionului prezidenţial Air Force One se afla un om al armatei, care a povestit ulterior următoarele:

„În timpul zborului, Kennedy a început să discute problema OZN-urilor cu un ofiţer militar. Preşedintele a admis că ştia foarte bine că OZN-urile erau reale, că văzuse dovezi în acest sens, dar apoi l-a uluit pe ofiţer spunându-i: „Întreaga această problemă nu se află în mâinile mele şi nu ştiu de ce…” Kennedy a afirmat că dorea ca adevărul să iasă la iveală, dar că el personal nu putea face această dezvăluire. Preşedintele SUA, comandantul suprem al forţelor armate, susţinea la acea vreme că problema îi scapă, că ea nu se află în mâinile sale şi că nu ştie de ce lucrurile stăteau astfel”.

Oare aceasta a fost cauza asasinării sale, de mai târziu, în luna noiembrie a aceluiaşi an? Dorea Kennedy să afle mai multe despre extratereştri şi OZN-uri şi nu i s-a permis?


Lasă un comentariu