Tratatul IX Tau pentru Conservarea Omenirii – un tratat ultrasecret care ar fi fost semnat de guvernul SUA cu extratereştrii gri! Chiar există aşa ceva?

  •  
  •  
  •  
  •  

extraterestri oameni tratatATENŢIE! Acest material este o traducere de pe site-ul topinfopost.com. Nu ştiu cât de real sau fals este, aşa că trebuie să luaţi totul cu titlul de ipoteză.

Există mai multe înformaţii „pe surse” care confirmă faptul că guvernul SUA ar fi încheiat un acord secret cu „extratereştri gri” (aşa zişii „The Greys”). Data exactă nu este cunoscută, dar cele mai multe surse indică faptul că acordul a avut loc în anul 1954. Despre acest lucru am scris şi eu într-un articol din 2015 – Un fost inginer care a lucrat în cadrul “Zonei 51” face declaraţii şocante despre ce a văzut acolo! Dezvăluiri incredibile despre înţelegerile dintre guvernul american şi speciile extraterestre! – în care spuneam următoarele: „Un tratat a fost semnat între SUA și extratereştrii gri în timpul administrației Eisenhower (1953-1961). În schimbul tehnologiei extraterestre, guvernul american trebuie să asigure un anumit număr de oameni. Extratereştrii gri folosesc oamenii pentru cercetare biologică, încercând să-şi creeze hibrizi pentru a salva propria rasă de la moarte”.

Aşadar, în 1954, mai mulţi extratereştri gri ar fi ajuns la Edwards Air Force Base, cu unicul scop de a se întâlni cu Dwight Eisenhower, președintele SUA din acel moment în timp. Negocierea de atunci a primit denumirea de „Acordul Edwards” sau, după cum Dr. Dan Burisch l-a numit, „Tratatul IX Tau pentru Conservarea Omenirii”. Acordul prevedea faptul că Guvernul Statelor Unite i-ar lăsa pe oameni să fie răpiți în mod regulat, iar extratereştrii gri promiteau că îi aduceau înapoi pe cei răpiţi, în condiții de siguranță și numai după ștergerea memoriei lor. Însă, după cum mulţi oameni răpiţi au relatat ulterior, situația a fost puțin diferită. Cel mai adesea, cei care au fost răpiți de extratereștri şi-au putut aminti incidentul, iar toate detaliile au fost groaznice.

În schimbul răpirii fiinţelor umane, guvernul SUA a pus mâna pe cunoștințele avansate și pe tehnologia extraterestră. O altă clauză din acord a fost programul de schimb de ambasadori dintre ambele părți. Nu este clar cât de mulți au fost implicați în acest program de schimb, dar se pare că cei mai renumiţi ar fi fost Crill, reptilianul din constelația Draco și J-Rod, extraterestrul gri din constelaţia Zeta Reticuli.

Acordul Edwards a fost punctul culminant al unei serii de evenimente care au început în 1947, când epava unei nave spațiale extraterestre a fost recuperată în apropierea Roswell, New Mexico (SUA). În interiorul epavei, s-au găsit mai multe trupuri extraterestre. Acest incident a ridicat, fără îndoială, sensibilizarea față de fenomenul OZN și, fără îndoială, a dat naștere ufologiei moderne.

În anul 1949, un alt accident a avut loc în New Mexico, dar de data aceasta a existat un extraterestru supraviețuitor. El a fost numit „EBE,” care este prescurtarea de la „entitate biologică extraterestră”, iar acest lucru a permis guvernului SUA să intre în contact cu ceilalţi extratereştri. În 1951, extratereştrii gri au fost abordaţi cu ajutorul unui dispozitiv construit cu ajutorul lui EBE. Un an mai târziu, comunicațiile cu extratereştrii s-au desfăşurat corespunzător, deschizând drumul pentru tratatul din 1954.

În noaptea din 20 – 21 februarie 1954, în timp ce se bucura de o vacanță în Palm Springs, California, preşedintele american Dwight Eisenhower a dispărut pentru o scurtă perioadă de timp. Se crede că el a fost escortat în secret în apropiere de baza aeriană Edwards, pentru o întâlnire cu extratereștrii gri. În declarația sa oficială, el a minţit spunând că a trebuit să se supună unei urgențe dentare la un dentist.

În timp ce întâlnirea a mers așa cum a fost planificată, au existat unele consecințe neașteptate. Aterizarea a fost ținută secretă, pentru a vedea cum ar reacționa oamenii atunci când se confruntă cu o rasă extraterestră avansată tehnologic. Sute de soldați prezenți la baza aeriană Edwards, în timpul primului contact, nu ai primit nicio informare înainte de eveniment. Această abordare s-ar dovedit mai târziu a fi dezastruoasă, deoarece un procent ridicat din cei prezenți au început să sufere de diverse afecţiuni psihologice, variind de la comportamente disfuncționale la psihoză, intenții criminale și suicid.

Mai multe confesiuni au apărut de-a lungul anilor, de la oameni care spun că au asistat la această primă întâlnire cu extratereştrii. Potrivit fostului ofițer de informații navale William Cooper, obiecte de mari dimensiuni care se îndreptau spre Pământ au fost observate în 1953. Ele au fost considerate ca fiind asteroizi, dar de fapt erau nave spațiale.

Cooper spune că au fost două rase extraterestre: cele nordice, prietenoase față de umanitate și extratereştrii gri, care au avut obiective diferite cu oamenii. Potrivit lui Cooper, extratereştrii nordici au contribuit la semnarea unui tratat de neagresiune între umanitate și extratereştrii gri. Nordicii nu au oferit tehnologie, ci mai degraba şansa pentru o evoluţie spirituală.

În negocierile cu extratereştrii gri, aceştia au cerut renunţarea la armele nucleare, pentru că ar dăuna planetei şi ar irosi resursele naturale ale Terrei. Însă, această cerere a fost respinsă de guvernul american, care considera astfel că distrugerea armelor nucleare ar lăsa lumea fără apărare în fața unei amenințări extraterestre.

Într-un alt articol pe care l-am scris în august 2011 – Americanii au folosit în cel de-al doilea război mondial tehnologia extratereştrilor de pe Sirius, iar naziştii – pe cea a “omuleţilor cenuşii” – un alt autor, pe nume Steve Omar, susţine că guvernul american ar fi intrat mai devreme în contact cu extratereştrii, înainte de începerea celui de-al doilea război mondial. Astfel, preşedintele american de atunci, Roosevelt, ar fi avut în anii 30 un acord cu o altă specie extraterestră, pleiadienii.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner