Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un OZN misterios a fost filmat la apusul Soarelui, ascunzându-se după nori! Totul s-a întâmplat în insula Mauritius, în mijlocul Oceanului Indian…

  •  
  •  
  •  
  •  

OZN MauritiusPe canalul de YouTube UFOvni2012 a apărut un videoclip în care se poate observa ceea ce pare a fi un OZN incredibil! OZN-ul a fost surprins tocmai în zona Insulei Mauritius. Aceasta este situată în estul largul coastelor continentului african, în partea de sud-vest a Oceanului Indian, la aproximativ 900 km est de Madagascar. Mulţi consideră Mauritius ca o „bucată de paradis pe Pământ”.

Dar, să revenim la videoclipul nostru misterios. Cel care l-a filmat, conform site-ului areazone51ufos.blogspot.ro, a declarat următoarele: „Pe 13 martie 2016, la ora 18:55 la apusul Soarelui, soţia mea şi cu mine stăteam pe balconul casei noastre din Mauritius, o insulă vulcanică în Oceanul Indian, atunci când soţia mea mi-a spus: „Cred că se află ceva deasupra mării”. Aşa că am luat telefonul pentru a filma un obiect straniu, care se părea că se ascundea printre nori. Iată videoclipul şi ne întrebăm dacă am văzut un OZN sau nu”.

Luna nu este (ea se află mai sus), iar obiectul misterios are o formă ovală şi lunguiaţă. Pare a fi un OZN care se ascunde după nori, la apusul Soarelui! Aşa cum spuneam într-un articol din 2013 – În Argentina a fost filmat un OZN sau un nor mai ciudat? De ce la apusul Soarelui sunt şanse mai mari să fotografiaţi un OZN… – dacă vreţi să vedeţi un OZN, atunci luaţi aparatul de filmat şi aşteptaţi apusul Soarelui. În timpul apusului, Soarele nu se mai află deasupra noastră, ci într-o poziţie favorabilă pentru noi (70-80 de grade). Când se întâmplă acest lucru, învelişul oricărei nave va fi revelat timp de câteva secunde sau minute. De aceea, apusul Soarelui e perioada cea mai propice pentru observarea unui OZN. Învelişul unei nave poate curba lumina la 180 de grade în jurul său, adică jumătate de cerc, ceea ce înseamnă că lumina străluceşte deasupra sa şi se curbează în jurul său de jos, astfel încât nava poate părea invizibilă. Dar la un unghi de 60-80 de grade (cum este la apus), învelişul OZN-ului trebuie să curbeze lumina la 240 de grade (180+60) sau mai mult, ceea ce nu poate face, de aceea, el se dezvăluie.

Voi ce credeţi?

OZN Mauritius 1

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu