Videoclipul în care a fost surprins un extraterestru cu pielea metalică

133

extraterestru filmatCitim puţin din cel care a realizat acest videoclip incredibil, în care pare a fi filmat un extraterestru!

“Această înregistrare video a fost realizată în jurul orei 11 sau 12 noaptea, la ţară, în provincia Alberta (Alberta este o provincie din Canada – n.a.), pe data de 7 iunie 2010. Cu câteva zile înainte, eu şi cu fratele meu am auzit câteva zgomote în jurul gardului casei şi ni s-a părut că am văzut ceva dincolo de fereastră, aşa că am decis să păstrăm lângă noi o cameră de luat vederi, în caz că se mai întâmplă ceva asemănător. Aşa cum puteţi vedea, înregistrarea video pe care am capturat-o arată o creatură înaltă, având un mers foarte straniu. Avea mâini foarte largi, cu trei degete la fiecare mână, şi aproape că părea invizibil tot timpul. Unul dintre cele mai stranii caracteristici era faptul că această creatură avea pielea metalică”.

Ceea ce e interesant la acest videoclip e faptul că, fiind filmat cu o cameră video cu infraroşu, în afara luminii în infraroşu al camerei. Pe la secunda 18 a înregistrării, picioarele se văd că ar fi de robot, şi parcă i se văd şi…nişte ochi roşii lucitori! E falsă sau reală această înregistrare? Aştept părerile voastre!