Ființe puternice non-umane, asemănătoare zeilor, au creat oamenii moderni, în urmă cu zeci de mii de ani? Ce ne spune arheologia?


Datorită științei arheologiei, experții știu acum că prima mare civilizație a apărut acum aproape 6.000 de ani. Prin urmare, această civilizație este mai veche decât grecii, mai veche decât mayașii, mai veche decât incașii. Oamenii acestei societăți erau numiți sumerieni – „cei cu cap negru” – după țara lor Sumer. Imperiul Sumerian, tradus ca „Țara regilor civilizați”, era situat în sudul Mesopotamiei, care este Irakul modern. Acest pământ este denumit în mod obișnuit de către istorici și arheologi drept „Leagănul civilizației”.

Inima Sumerului este situată între râurile Tigru și Eufrat. Babilonul a apărut din Sumer. Sumerienii au fost una dintre primele culturi care au construit orașe cu străzi, pietruite și un sistem de canalizare. De asemenea, ei au inventat primul sistem de scriere cunoscut folosind scrierea cuneiformă pe tăblițe de lut. În secolul al XIX-lea, arheologii care explorau ruinele antice din Ninive (Irak) au descoperit 22.000 dintre aceste tăblițe de lut! Când au fost traduse mai târziu, textul a descris multe povești similare cu cele găsite în Biblia iudeo-creștină.

În Irakul modern, un text a fost descoperit în 1849 de către arheologul britanic Austen Henry Layard, numindu-se legenda babiloniană a lui Enuma Elish. Textul descrie despre modul în care oamenii au fost creați de o rasă extraterestră, cunoscută sub numele de Anunnaki.

Acești Anunnaki sunt descriși în textele antice sumerice ca fiinţe coborând din cer. Termenul „Anunnaki” înseamnă „cei care au venit din ceruri”. Se spune că aceste ființe au coborât în vehicule zburătoare din cer și există descrieri, precum și reprezentări ale Anunnaki în statui și sculpturi. Pot fi văzuți ca arătând ca şi călătorii moderni în spațiu, cu costume ciudate, iar unii dintre ei purtau ceasuri de mână, cizme, căști și, mai ales, aripi. Au fost descriși sau reprezentați ca plutind deasupra unor „oameni obișnuiți”. Erau ei călători în spațiu? De pe altă planetă? Cum de purtau ceasuri cu mii de ani în urmă?

Pe de altă parte, care este locul nostru, pe planeta Pământ, în Univers? Dr. Melvin Calvin, de la Departamentul de Chimie de la Universitatea din Berkeley, a spus că există cel puțin 100 de milioane de planete în Universul vizibil, care se aseamănă cu Pământul, ceea ce înseamnă că ele sunt locuibile. Deci, care este probabilitatea ca să nu fim singuri în Univers? Și, din moment ce specia noastră este relativ nouă, nu este posibil ca viața să fi depășit inteligența noastră umană chiar și pe unele dintre aceste 100 de milioane de planete?

Timp de generații, cercetătorii biblici fie au ignorat referințele biblice ale regatelor antice, fie le-au catalogat drept legende sau tradiții. Prin studiul relicvelor istorice și traducerea limbilor antice, mulți cercetători biblici cred acum că referințele Vechiului Testament puse sub semnul întrebării sunt într-adevăr relatări istorice autentice ale culturilor înfloritoare și avansate. Multe povești care există în Geneză, cum ar fi povestea Potopului și a lui Adam și Eva, provin de la vechii sumerieni.

Dacă studiem documentul Genezei, care spune că Dumnezeu l-a făcut pe Adam din lut și a luat-o pe Eva din coasta lui Adam, descoperim că este o versiune prescurtată a unui document mult mai complicat care vine din Babilon și Sumer. Aceste texte antice oferă o poveste complicată a ființelor puternice non-umane, asemănătoare zeilor, care au creat oamenii moderni, făcându-ne pentru scopuri specifice. Textele antice din Sumer, Egipt și India preced Biblia cu mii de ani. Biblia a fost scrisă inițial în ebraică.

În 1976, Zecharia Sitchin, un autor american născut în Azerbaidjan, și-a publicat propriile traduceri ale textelor sumeriene din lut într-o serie de cărți numită „Cronicile Pământului”. Potrivit lui Sitchin, tăblițele de lut descriu o rasă extraterestră cunoscută sub numele de Anunnaki, care a venit pe Pământ să extragă aur și l-a dus înapoi pe planeta lor natală, Nibiru, pentru că extratereştrii aveau nevoie de aur pentru atmosfera lor, întrucât conținutul de aur din atmosfera lor se epuiza.

Potrivit textului sumerian tradus de Sitchin, „Adamu” au fost primii oameni moderni, creați de Anunnaki în urmă cu aproximativ 450.000 de ani. Această creație a fost obținută prin amestecarea propriului ADN cu ADN-ul speciei de pe Pământ de la acea vreme – omul preistoric, oamenii de Neanderthal. Prin inginerie genetică, Anunnaki au creat Homo sapiens, ființe umane moderne.

Ar putea fi manipularea genetică extraterestră veriga lipsă a teoriei lui Charles Darwin, care să facă legătura între maimuță și om? Autorul elvețian, Erich von Daniken, spune că Anunnakii au luat o celulă de la unul dintre strămoșii noștri și au schimbat celula printr-o mutație artificială, schimbând astfel ADN-ul.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO