NASA caută extratereştrii în deşert

3.027 vizualizari

fiintaTeoria apariţiei omului cu ajutorul unei bacterii venite de la o civilizaţie extraterestră este confirmată de cerecetarile specialiştilor NASA. Un grup de 170 de oaze din deşertul mexican Chihuahua, care au culoarea cobaltului şi conţin formaţiuni asemănătoare cu cele de corali, sunt investigate de specialiştii NASA, care presupun că apele acestora ascund bacterii primitive care ar putea furniza indicii despre viaţa extraterestră.

Gruparea de oaze a i-a uimit timp de decenii întregi pe biologi, care au încercat să le studieze originea. Studiul microorganismelor care trăiesc aici i-ar putea ajuta pe specialiştii NASA să identifice condiţiile atmosferice ale vieţii primitive care a existat pe planeta noastră înainte de apariţia animalelor şi a oamenilor, dar şi a celei de pe alte planete.

Descoperirile ar putea da răspunsul la întrebarea dacă suntem singuri în Univers sau nu. Poate există viaţă şi pe planete apropiate de noi, numai că există pozibilitatea ca aceasta să fie de-abia în etapa microbiană, susţin specialiştii NASA.