O femeie surprinde în trafic chipul unui extraterestru pe geamul maşinii sale! Speriată, se jură că n-o să mai calce pe acolo niciodată!


extraterestru pe geamul unei masini 2Alien Disclosure Group (grupul de pe Internet care se ocupă cu dezvăluirea adevărului despre extratereştri şi OZN-uri) a făcut rost de o poză senzaţională făcută în interiorul unei maşini; în exteriorul ei, pe geam, pare că se distinge chipul unui extraterestru. Alien Disclosure Group a realizat un videoclip pe Internet după această fotografie, videoclip care îl puteţi vedea la sfârşitul articolului.

Citez din conţinutul acestui videoclip:

„Această fotografie înfiorătoare ce a apărut azi a stîrnit o mulţime de dezbateri cu privire la creatura cu ochi de gândac care privea prin geamul unei maşini. Oare, fără să-şi dea seama, femeia a capturat prezenţa cutremurătoare a unei creaturi extraterestre care se holba dincolo de vehiculul ei? Sau e vorba de altceva? Fotografia a fost realizată în Melborne (Florida, SUA)”.

Iată ce-a declarat femeia: „Nu ne-am dat seama de chip prima dată. Am tras pe dreapta, întrucât maşina se supraîncălzise, şi încercam să-l calmez pe nepotul meu. N-aş minţi…am fost foarte speriaţi şi nu ne-am mai întoarce pe drumul acela niciodată.”

Voi ce credeţi că e? Farsă? Extraterestru? Murdărie pe geam?

extraterestru pe geamul unei masini 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock