Este această o creatură de tip hibrid!? A fost descoperită în Antarctica, cu ajutorul lui Google Earth…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O creatură moartă, cu un cap asemănător omului, a fost descoperită pe o creastă montană din Antarctica, cu ajutorul tehnologiei Internetului. Căutând anomalii folosindu-se de Google Earth, un utilizator pe nume Fredrick a găsit creatura misterioasă, observând ceva ciudat de la o înălțime de circa 30 de metri deasupra suprafeței solului.

De unde provine creatura și a sfârșit în Antarctica nu se știe, dar se pare că este un fel de hibrid (jumătate bestie – jumătate om).

Există mai multe legende despre ființe mitologice, precum o creatură cu corp de cal şi cap de om, sau corp de capră cu față de om. Este posibil ca poveștile despre ființele mitologice să fie adevărate și această ființă hibridă să fie o dovadă că astfel de creaturi au existat odată în trecutul îndepărtat al omenirii?

Sau e posibil ca totul să fie o pareidolie, adică o iluzie vizuală, cauzată de o forţă imaginativă deosebită, care face ca o persoană să perceapă figuri inedite, fantastice.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO