În celebra Zonă 51 se experimentează tehnologie extraterestră, dar şi pentru a accesa alte dimensiuni?


Nu numai cei care cred în teoria conspiraţiei, dar şi alte persoane au auzit de celebra Zona 51 din Deşertul Nevada (SUA). Zona 51 a devenit un punct atât de popular pentru cercetătorii care se ocupă de domeniul OZN-urilor, încât autostrada care se află în apropierea zonei a fost denumită Autostrada Extraterestră.

Această bază, Zona 51, a fost construită şi pusă în funcţiune în 1954. În acea perioadă, CIA încheia contract cu Lockheed pentru construcţia unui avion de spionaj U-2; avioanele de spionaj nu erau însă singurele maşinării experimentate aici. Mai târziu, în 1962, alături de testarea avionului SR-71 şi a modelului A-12 produs pentru CIA s-au făcut şi o serie de alte proiecte de cercetare antigravitaţie, dezvoltate din cercetările unor oameni faimoşi precum Albert Einstein sau Nikola Tesla. Celebrul „avion invizibil” F-117A a decolat pentru prima dată în aceeaşi zonă în jurul anului 1985.

Este vital să înţelegem că aceste zboruri au folosit doar ca paravan pentru teste şi experimente cu mult mai avansate, teste care se desfăşurau în subteran, sub protecţie top secretă, legate de navele extraterestre capturate sau luate la schimb. Acest din urmă detaliu a fost dovedit de mărturiile unor indivizi care au observat aceste nave atât la sol, cât şi în aer la acea vreme şi de fotografiile făcute din satelit pe care cercetătorii au reuşit să le descopere.

Această bază supersecretă este construită aproape în întregime sub pământ, pe numeroase nivele, laboratoare, depozite, toate comunicând prin lifturi şi drumuri. O mică armată şi un personal alcătuit din oameni de ştiinţă, tehnicieni şi membri ai serviciilor secrete au grijă de acest complex. Din numărul mare de oameni care lucrează în Zona 51 s-au găsit câţiva indivizi care şi-au riscat viaţa pentru a povesti cercetătorilor OZN ce se întâmplă în acest complex subteran.

Potrivit rapoartelor despre oameni care lucrează în această bază militară, nave incredibil de mari au fost andocate şi pregătite pentru decolare în Zona 51, posibil chiar pentru zboruri extraterestre. Sean Morton, o autoritate a domeniului OZN, este unul dintre cei care au afirmat că zboruri către şi de pe Lună s-au făcut în această zonă.

Unele dintre cele mai interesante lucruri care s-au întâmplat în Zona 51 este testarea a 3 nave triunghiulare de mărimea 747. Unii comentatori au observat că acestea folosesc tehnologie extraterestră. Două hambare gigantice au fost ridicate în acest spaţiu, ambele înalte cât nişte blocuri cu 7 etaje. Pentru ce sunt folosite? Unii spun că, de fapt, nici nu sunt hambare pentru navele extraterestre, ci structuri ce vor adăposti vortexuri pentru porţi de acces intra-dimensional.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO