Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Textele vechi gnostice ne spun clar că noi suntem conduşi şi manipulaţi în secret de mai bine de 5.000 de ani de către o specie extraterestră malefică! Arhonii se hrănesc cu energia noastră negativă!

  •  
  •  
  •  
  •  

arhoniMenționaţi în textele antice gnostice de la Nag Hammadi, cele care preced textele creştine, ființele extraterestre misterioase invadatoare, cunoscute sub numele de „Arhoni”, ne conduc lumea de atunci, fiind ascunşi de „istoria oficială”.

În 1947, textele antice au fost găsite în Nag Hammadi, în Egipt. Textele au mai bine de 2.000 de ani vechime, iar ele sunt foarte importante pentru că sunt „autentice”, nemanipulate sau needitate de către nimeni. Ele au fost îngropate într-o peşteră din Egipt, ceea ce înseamnă că ele s-au păstrat extrem de bine. Ar putea ele să ne ajute pe noi, oamenii, care suntem asemenea unei specii pierdute care nu-şi cunoaşte adevăratele origini?

Acum peste 2.000 de ani, a existat o religie pe această planetă numită gnosticism, care se pare că era cea mai mare religie de pe Pământ la momentul respectiv. Interesant e faptul că această religie a dispărut total, iar astăzi e puţin studiată chiar şi în cursurile de istoria religiei. Textele de la Nag Hammadi ne oferă o descriere amănunțită a ceea ce credeau gnosticii, ale căror lucrări au fost arse odată cu distrugerea bibliotecii antice de la Alexandria. Această religie (gnosticismul) precede marile religii, cu excepţia iudaismului, care era răspândit doar în zona Israelului.

Gnosticii ne spun că o mare invazie planetară a avut loc în jurul anului 3.600 î.Hr. Planeta Pământ a invadată de ființe misterioase și nemiloase, cunoscute sub numele de arhoni. Aceste creaturi aveau capacitatea de a crea „realitatea” iluzorie, putând să ne manipuleze și să ne înrobească. De ce-au făcut acest lucru? Se spune că ei erau geloşi pe noi, pentru că avem un suflet, pe când ei nu au. Noi avem imaginație, ceea ce ne face creativi, pe când ei nu au. Potrivit textelor gnostice, unii dintre ei arată asemenea reptilienilor, pe când alţii arată asemenea unui fetus. Acest fetus are pielea de culoare gri și ochi negri şi imobili.

Motivul pentru care aceste fiinţe încearcă să ne manipuleze îl reprezintă faptul că ei vor să se hrănească cu energia noastră negativă. Deci, nu numai că aceste fiinţe doresc să se folosească de imaginația și creativitatea noastră împotriva noastră, pentru a crea o „realitate” deformată, dar noi, de fapt, îi hrănim ori de câte ori suntem implicaţi în violență, ură, invidie, agresivitate și perversiune. Practic, aceste fiinţe urăsc pacea, urăsc fericirea și vor să ne țină să vibrăm doar la o frecvenţă foarte scăzută, pentru că astfel ele se pot „alimenta”.

Aşa că, ori de câte ori aveţi gânduri şi sentimente negative, gândiţi-vă că sunteţi hrană pentru arhoni…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu