În Croaţia, un nor cenuşiu ciudat băgă spaima într-un post de radio local


Iată o știre transmisă pe 10 noiembrie 1961 de agenția Taniug, sub titlul „Misterios incident radio-electric în Croația”. Ştirea poate fi una SF la prima vedere, dar să ştiţi că nu e aşa; e transmisă de o agenţie de ştiri oficială al fostei Republice Iugoslave, Taniug.

„Belgrad. Acum câteva zile, emisia difuzată de stația locală de radio a orașului croat Vukovar a încetat brusc în studio, luminile s-au stins, apoi au clipit vreme de 30 sau 40 de secunde. Instrumentele de măsură au înregistrat o puternică creștere a tensiunii electrice.

În același timp, un ciudat nor cenușiu închis trecea pe deasupra orașului, dispărând repede, împins de vânt. Un tehnician radio a observat un alt fenomen insolit. Mai multe tuburi de iluminat cu vapori de sodiu care se aflau pe o etajeră izolată de orice aparat sau fir electric, au început să lumineze. Nicio explicație științifică n-a fost găsită până acum legăturii – dacă există – între nor și fenomenele observate la stația de radio”.

Ce-a fost acel nor cenuşiu ciudat? Cumva un OZN mascat sub forma unui nor?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO