Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Satelitul militar rusesc Kosmos-2495 a distrus deasupra Statelor Unite un gigantic vehicul spaţial triunghiular cu însemne naziste! De unde provenea!?

3318

OZN negru 3Pe 2 septembrie 2014, Comandamentul spaţial strategic al SUA privind spaţiul cosmic (US Strategic Command’s Joint Functional Component Command for Space – JFCC Space) a anunţat că un satelit militar rusesc, cu numele de Kosmos-2495, a reintrat în atmosferă şi s-a prăbuşit pe teritoriul SUA, scrie agenţia de ştiri RIA Novosti. Pe 3 septembrie 2014, Societatea Americană de Meteoriţi a publicat mai mult de 30 de rapoarte despre mai mulţi martori oculari care pretind că au observat o minge de foc uriaşă deasupra cerului. Însă, Ministerul rus al Apărării a negat că ar fi vorba de Kosmos-2495, pretinzând că satelitul lor a aterizat cu succes pe pământ rusesc. Site-ul spaceflight101.com susţine şi demonstrează totuşi într-un articol cuprinzător că cel care a căzut pe teritoriul SUA nu a fost altceva decât satelitul Kosmos-2495.

Adevărul s-ar putea însă să fie altul: conform unor informaţii secrete ruseşti, satelitul Kosmos-2495, în timp ce efectua manevre de rutină pentru a reintra în Orenburg Oblast (o zonă din centrul Rusiei) s-a întâlnit deasupra statului american Colorado cu un gigantic vehicul spaţial triunghiular (cu un simbol asemănător celui nazist) şi de aceea a fost distrus de alţi sateliţi ruseşti de apărare. Aşadar, “mingea de foc” uriaşă observată deasupra SUA nu ar fi fost altceva decât resturile arzânde ale acestui vehicul spaţial triunghiular.

Kosmos-2495 este un satelit de recunoaştere, ce face parte din seria Yantar, având camere foto cu film şi nu digitale astfel încât să nu poată fi interceptat electronic. Misiunea lui Kosmos 2495 a fost de 119 zile (între 6 mai 2014 şi 2 septembrie 2014), dar a fost echipat în plus cu contramăsuri de apărare laser de tip Polyus-Skif. În timp ce se afla în orbita scăzută a Pământului, la 500 de km altitudine, deasupra statului Colorado, de Kosmos-2495 s-a apropiat rapid un vehicul spaţial masiv triunghiular, cu însemne asemănătoare aeronavelor naziste folosite în timpul celui de-al doilea război mondial.

Aceste nave spaţiale negre triunghiulare sunt OZN-uri care au mai fost observate de-a lungul timpului, în secolul nostru şi în secolul trecut, de prezenţa lor fiind legate mai multe incidente ca cel din pădurea Rendlesham (1980) şi cel din Belgia (din 1990). Aceste OZN-uri triunghiulare şi negre seamănă mult cu legendarelor aeronave negre “Aurora”, tehnologii americane avansate pe care SUA le deţin încă din anii 1990, dar n-au fost folosite niciodată până în conflicte militare. (citeşte mai mult în cadrul acestui articol: OZN-urile negre şi ciudate de deasupra Siriei sunt avioane americane avansate, nefolosite niciodată până în prezent, asemănătoare legendarelor aeronave negre “Aurora”).

Orgoni Crystal