Experienţa uluitoare a unei femei care şi-a văzut bunicul muribund la mii de kilometri distanţă: „Timpul dispăruse…”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Sunt unele experienţe paranomale, pe care ştiinţa actuală cu siguranţă că nu le-ar putea explica în mod logic. Sau poate că logica există, însă nu cunoaştem noi legile fizice respective. Iată mai jos un caz mai deosebit…

Mary este o femeie americană, care a povestit despre o apariţie din propriul ei dormitor, în zorii zilei. Era o imagine a bunicului său, aflat în acea clipă la mii de kilometri, în California. El îi facea semne de rămas bun, exact în clipa (după cum s-a confirmat mai târziu) în care avea un infarct fatal. Parcă făcuse o oprire în drumul său către paradis şi ocolise cumva timpul şi spaţiul, pentru a-şi lua rămas bun de la ruda lui favorită.

La fel de importantă este şi interpretarea de către Mary a senzaţiei avute în acel moment: „Mă simţeam de parcă timpul ar fi dispărut. Erau acolo doar mintea mea şi mintea lui, legate prin iubire. Cred că experienţa a durat 50 de secunde, sau 50 de ani, nu ştiu dacă mi-aş fi dat seama de deosebire. Cumva, în locul în care locuiam atunci nu mai exista timpul. Acesta este adevărul persistent, amintirea unică a acestui eveniment.”