Supraoamenii continuă să trăiască sub Tibet? Legenda chineză incredibilă despre un rege-dragon…


Cercetătorul şi autorul Mark Amaru Pinkham scrie în lucrarea sa – „Întoarcerea şerpilor înţelepciunii” – că o rasă de extratereştri numiţi Kumara au stabilit o „Şcoală de mistere” în Lemuria, mutându-şi mai apoi sediul în Mongolia, partea chineză a deşertului Gobi, şi în Tibet.

Tibetul este unul dintre cei mai importanţi deţinători ai înţelepciunii antice, iar legendele vorbesc despre oraşe subterane şi sisteme de tuneluri unde „supraoamenii” continuă să trăiască. Agartha şi Shambala sunt cele mai renumite dintre ele. Invazia chineză şi ocuparea Tibetului sunt mai degrabă corelate cu aceste lucruri decât cu dominarea politică.

Tibetul, locul de care se leagă atât de multe secrete şi legende ale Iluminaţilor, este un alt leagăn al simbolului şarpelui, ca şi fosta cultură lemuriană a aborigenilor australieni, care include referinţa la şarpele-curcubeu. Numele chinezesc pentru meridianele reţelei energetice a planetei Pământ este acela de „linii ale dragonului”. Lucru de înţeles, având în vedere că reptilienii exploatează energia acestei reţele şi construiesc temple şi structuri în punctele majore de vortex.

O veche poveste chinezească despre regii-dragon face referire clară şi la schimbarea formei acestora. Cel mai uimitor aspect este modul în care reptilienii îşi pot schimba forma, mai exact cum pot oscila între înfăţişarea umană şi cea reptiliană şi invers. Despre un personaj numit Liu Ye, care dorea să se căsătorească cu o prinţesă din „rasa dragonilor”, se spunea că a văzut palatul împăratului schimbându-se în faţa ochilor, iar curtenii s-au dizolvat pur şi simplu, după care şi-au reluat forma lor originală. El a văzut cozi, aripi deschise şi ochi de dragon. Legenda spune că Liu Ye şi-a schimbat forma sa pământeană, devenind asemănător celor din rasa dragonilor care locuiau în cer. Astfel, el a devenit nemuritor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock