Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Excentricitatea unui miliardar: s-a sinucis cu un glonţ din aur masiv!

271

blankSinuciderea sau suicidul reprezintă acțiunea unei persoane de a-și cauza propria moarte. Suicidul este de cele mai multe ori comis din disperare, a cărei cauză este adesea atribuită unei boli mentale cum ar fi depresia, tulburarea bipolară, schizofrenia, alcoolismul sau dependența de droguri. Adesea joacă un rol și factorii de stres ca problemele financiare sau problemele ivite în relațiile interpersonale. Metoda utilizată cel mai des pentru sinucidere variază în funcție de țară și este parțial legată de disponibilitate. Metodele cele mai comune includ: spânzurarea, otrăvirea cu pesticide și împușcarea.

Bogaţii poate că sunt cei mai predispuşi să se sinucidă. Miliardarul canadian Harry Bones (decedat în anul 1936) s-a sinucis trăgându-şi în cap un glonţ din aur masiv. Disperatul a lăsat o scrisoare în care explica faptul că îşi lua viaţa din cauza unor necazuri intime, adăugând că, dat fiind standingul său, a ţinut să nu moară ca oricare dintre angajaţii lui: “Mi-am comandat un glonţ de lux, executat de un bijutier de clasă…”

Într-adevăr, se pare că bogătaşii ăştia sunt super-excentrici, nevrând să moară nici măcar ca oamenii obişnuiţi…Sunt curios: oare i-au mai extras glonţul după moarte? Nu, de alta, dar era păcat să fie îngropat cu o aşa comoară în el…

Dovada că banii n-aduc fericirea…

Orgoni Crystal