Unul din bancherii care s-a sinucis în ultima perioadă, şi-a pus capăt zilelor pentru a scăpa într-un „univers paralel”! O moarte cu adevărat ciudată…


univers paralel sinucidereLa începutul acestui an, 2014, prin luna februarie, scriam despre sinuciderile mai multor bancheri (Al treilea bancher care s-a „sinucis” în ultima săptămână! Şi a lucrat şi în „Federal Reserve”… O forţă ocultă îi elimină pe toţi bancherii incomozi! Ce ni se ascunde?). Atunci, bănuiam că în spatele acestor sinucideri se ascunde o anumită conspiraţie. Dar, informaţiile apărute în presa internaţională vor să ne conducă spre o altă pistă. De exemplu, unul din bancherii care s-a sinucis, directorul Gabriel Magee, de la JP Morgan, şi-ar fi pus capăt zilelor pentru a putea scăpa în altă dimensiune!

Se pare că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, care s-a aruncat de pe acoperişul sediului băncii, situat în Canary Wharf (Londra), pe 28 ianuarie 2014, ar fi fost obsedat de conceptul de „universuri paralele”. Investigatorii care au anchetat acest caz au descoperit în computerul lui Magee o serie de mesaje disperate ca „Încerc să mă arunc de pe clădire” şi „urăsc viaţa”. Fosta prietenă a bancherului, Lucy Pinches, a declarat că bărbatul avea o „parte întunecată” şi că a fost traumatizat după despărţirea lor de anul trecut.

În legătură cu obsesia bărbatului referitor la universurile paralele, Lucy a spus: „Exista o poveste de care Gabriel era impresionat. Doi studenţi americani s-au sinucis în acelaşi timp. Totul avea de-a face cu fizica cuantică şi cu sinuciderea… căci cei doi s-au folosit de injecţii letale, care erau operate de numere de loterie. Aşa că singurul univers în care ei s-ar trezi era acela în care amândoi câştigau la loterie. Eu n-am înţeles prea mare lucru, dar era ceva la care Gabe s-a gândit mult şi avea capacitatea să se gândească mult, cu toate ecuaţiile fizicii”.

În 8 luni, 12 bancheri precum şi alte persoane cu poziţie financiară foarte bună s-au sinucis, ceea ce a ridicat şi ridică un mare semn de întrebare. Tare aş fi curios dacă şi ceilalţi bancheri erau la fel de obsedaţi de universurile paralele…


Lasă un comentariu