Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Celebrul iluzionist Uri Geller ştie locaţia Chivotului Legământului? Descoperirea sa va produce un „tsunami istoric şi teologic”!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAţi auzit de Uli Geller? El este un celebru iluzionist israelian; în anul 2006, Uri Geller susținea că o echipă din Armata Americană a ajuns la vizuina lui Saddam Hussein, ca urmare a informaţiilor oferite de el. La începutul anilor 1970, el a fost investigat de serviciile secrete americane care au concluzionat, potrivit unui raport declasificat, că „și-a demonstrat capacitatea de percepție paranormală într-un mod convingător și lipsit de ambiguități”. La un moment dat, Uli Geller declara că a văzut un extraterestru refrigerat, ascuns într-un sediu NASA (citiţi mai multe în acest articol: „Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller).

Acum, acelaşi Uli Geller a scris pe Twitter (pe 4 ianuarie 2022) următoarea postare misterioasă: „Știu unde este Arcul Legământului, şi-l voi găsi. Va fi un tsunami istoric, precum și un cutremur arheologic și unul teologic. Antica fabrică de săpun pe care am localizat-o sub muzeul meu mi-a dat inspirația!”

Chivotul Legământului rămâne unul dintre cele mai căutate artefacte religioase din istorie. Este un cufăr de aur, despre care se crede că ar conţine tăblițele de piatră pe care erau înscrise cele 10 porunci biblice. De zeci şi sute de ani, cercetătorii au încercat să determine unde ar putea fi Chivotul sau dacă încă mai există. Ultima locație cunoscută a fost Templul Regelui Solomon, dar când babilonienii au cucerit Ierusalimul, templul a fost distrus și Chivotul a dispărut odată cu el.

Există teoreticieni ai conspiraţiei care spun că acest Chivot al Legământului este o invenţie extraterestră, fiind atât o armă de distrugere (cumva o bombă nucleară), cât şi un dispozitiv de “comunicare cosmică”. Într-unul din filmele “Indiana Jones”, naziştii deţin Chivotul Legământului care are puteri paranormale extraordinare. Oare producătorii lui “Indiana Jones” s-au bazat pe informaţii secrete despre Chivot atunci când au realizat filmul?

Creștinii etiopieni pretind că sunt actualii deținători ai Chivotului Legământului, care s-ar afla la Biserica Fecioarei Maria a Sionului. Se crede că adevăratul chivot a fost expediat în Etiopia în jurul anului 1000 î.Hr. de către Menelik, fiul regelui biblic Solomon. Nimeni nu poate vedea chivotul, cu excepția călugărului gardian, care este închis în capelă până la moartea sa.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu