Google Earth ne arată că există un zid supermasiv, situat pe fundul oceanelor, şi care cuprinde întreaga planetă?


Un videoclip misterios postat pe YouTube pretinde că există un zid supermasiv situat pe fundul oceanelor Pământului, care cuprinde întreaga planetă. Acest zid misterios, găsit de utilizatorul YouTube în limba arabă „Flat Earth Arabic“, ar avea mii de kilometri situaţi sub ocean.

În ultimii ani, entuziaști ozenişti și teoreticieni ai conspirației au găsit nenumărate lucruri inexplicabile pe Google Earth. De la piramide la turnuri misterioase, petroglife și chiar orașe scufundate, Google Earth a dezlănțuit imaginația oamenilor din întreaga lume. Într-un articol foarte recent (Insula “Ochiul”: o insulă misterioasă, perfect rotundă, a apărut de nicăieri în Argentina), vorbeam despre o insulă misterioasă în Argentina care a fost observată pe Google Earth.

Dar, de data aceasta, susţinerea utilizatorului YouTube „Flat Earth Arabic“ întrece orice imaginaţie, dacă ar fi vorba de aşa ceva. Chiar o fi vorba de un zid? Dacă da, atunci acesta nu pare a fi deloc o formațiune naturală. Cine ar fi putut construi aşa ceva şi când? Care a fost scopul pentru care a fost construit? O civilizaţie omenească necunoscută sau extratereştrii? Din ce în ce mulți oameni sunt convinși că, datorită numeroaselor descoperiri făcute în întreaga lume, care contrazic complet istoria așa cum am fost învățați la școală, lucruri de genul acesta ar fi posibile.

Însă există şi sceptici care spun că zidul nu e unul real şi chiar ar putea fi o explicație perfect rezonabilă pentru constatarea enigmatică. Întrucât Google Earth folosește diferite imagini pentru cartografierea planetei, nu este neobișnuit pentru a întâlni părți ale hărții care pur și simplu nu se potrivesc destul de perfect, rezultând astfel un aşa zis „zid masiv”, care cuprinde întreaga planetă.

 


Lasă un comentariu