Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Nava spaţială secretă guvernamentală TR-3B a fost fotografiată din greşeală în timpul misiunii spaţiale Apollo 8 din 1968?


Imagine: NASA

Aţi auzit vreodată de TR-3B? Dacă nu ştiţi, vă reamintesc cel mai cuprinzător articol din limba română despre acest dispozitiv care se găseşte pe site-ul meu (TR-3B, nava spaţială ultrasecretă care îşi schimbă forma şi care e capabilă de călătorii interstelare). Citez din acel articol:

„TR-3B (sau Astra) este o navă spaţială secretă guvernamentală care se află în funcţiune încă din 1994. Ea este alimentată de un reactor nuclear aflat la bord. E complet silenţioasă şi are o formă triunghiulară cu 4 lumini; în fiecare colţ al triunghiului se află câte o lumină, iar una se află şi în centru. TR-3B are o tehnologie avansată de invizibilitate, mult mai eficientă decât faimosul avion F-117 Stealth. Nava spaţială are un înveliş polimeric care permite să-şi schimbe reflectivitatea şi chiar forma faţă de ochiul uman. Există mai multe videoclipuri pe YouTube care arată această navă spaţială. Desigur, guvernul american îi neagă total existenţa (…) Se spune că TR-3B poate atinge fantastica viteză de 9.000 de kilometri pe oră, atât vertical cât şi orizontal”

De ce-am adus aminte de această legendară navă spaţială americană? Pentru că am întâlnit un videoclip pe YouTube, intitulat: „Was there a TR-3B in 1968?”, adică „A fost un TR-3B în anul 1968?” În acest videoclip se vorbeşte despre misiunea spaţială Apollo 8, care a fost lansată pe 21 decembrie 1968. Această misiune cu echipaj uman a făcut mai multe fotografii asupra Pământului; într-una din fotografii (publicată pe site-ul NASA), exact lângă Terra se poate observa un obiect ciudat luminos neidentificat. Pare a fi o navă gigant… iar autorul videoclipului se întreabă, pe bună dreptate, dacă n-ar putea fi vorba chiar de celebra navă spaţială secretă TR-3B. Deşi cele mai multe site-uri de conspiraţii dau drept dată de punere în funcţiune anul 1994, e posibil ca navă să fi fost executată şi lansată încă din anii 60. Păcat că rezoluţia pozei NASA nu este mai mare, pentru a observa mai detaliat acel obiect…

Puteti viziona videclipul YouTube AICI.


Lasă un comentariu