Morţi ciudate ale cercetătorilor în domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor! Ei sunt vânaţi de forţele oculte pentru a nu spune lumii adevărul!


cercetatori extraterestriSe spune că sunt două certitudini în viaţă, moartea şi taxele. Ne naștem, trăim și murim în mod inevitabil. Unii oameni mor de bătrânețe şi boală, dar alţii de accident. Însă cercetătorii ufologi, cei care se ocupă de studiul OZN-urilor şi extratereştrilor pe Pământ, sunt poate cei mai „vânaţi” de moarte. Să fie asta o întâmplare sau există o adevărată conspiraţie pentru scoaterea lor timpurie din scenă, pentru a nu mai vorbi de OZN-uri şi extratereştri?

Dacă mai ţineţi minte, în 2012 am scris acest articol (Astronomi celebri din întreaga lume sunt scoşi din scenă de puterea ocultă pentru a nu ne oferi date despre planeta X) în care arătam cum astronomii care se preocupă de găsirea planetei X mor în condiţii suspecte. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul ufologilor. Primul care s-a preocupat de această problemă a fost cercetătorul Otto Bender, care a scris în 1971, pentru revista „Saga”, un articol numit „Lichidarea investigatorilor OZN”. Bender face o analiză a morţii premature a 137 de cercetători, scriitori, oameni de știință și martori ai OZN-urilor, care au murit în ultimii 10 ani, în „condiții misterioase”. Aceştia au murit fie de atac de cord, fie de cancere agresive fie s-au sinucis, sau au avut parte de accidente misterioase.

Deconspiratorul „bazei extraterestre Dulce” din New Mexico e strangulat de un cateter la gât…

Phil Schneider este poate cel mai celebru caz. Inginer de profesie, el a vorbit lumii întregi despre baza subterană secretă de la Dulce (New Mexico), acolo unde guvernul SUA ar ascunde OZN-uri şi extratereştri. Pentru că ştia prea multe, el a fost scos din scenă extrem de subtil. S-a îmbolnăvit de cancer şi a fost internat în spital. Acolo a murit, după ce în somn a fost strangulat de un cateter, înfășurat în jurul gâtului. Foarte ciudat, nu? Cateterul l-a sugrumat accidental pe Schneider? Despre dezvăluirile sale, citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Phil Schneider, unul din cei 3 supravieţuitori ai bătăliei cu extratereştrii din 1979 de la baza subterană Dulce! Guvernul american l-a “sinucis” pentru că dezvăluia prea multe despre extratereştri!

Fost ofiţer militar „se sinucide” fără amprente pe pistol!

Să vorbim acum despre altcineva: Ron Rummel. Acesta a fost ofiţer al Forţelor Aeriene Americane şi s-a dus la revista „Alien Digest” pentru a spune informaţii confidenţiale despre extratereştri şi OZN-uri. Nu după mult timp, Rummel s-a sinucis cu pistolul! Se pare că pe pistol nu au fost găsite urme de sânge sau amprente, iar biletul de sinucidere a fost scris de o persoană ce scria cu mâna stângă, deşi ofiţerul era dreptaci.

Un cercetător conspiraţionist moare după o banală operaţie la genunchi

În domeniul conspiraţiei, mai avem un alt caz, pe nume Jim Keith. Acesta, un scriitor şi cercetător conspiraționist foarte bine cunoscut, a căzut de pe o scenă şi şi-a rupt genunchiul. La sosirea sa la un spital local, medicii i-au spus că că el are nevoie de o intervenţie chirurgicală pentru a-şi repara genunchiul. La scurt timp după operaţie, Keith a murit în clinica de anestezie din cauza unui cheag de sânge, la plămâni. Chiar înainte de moartea sa, el a spus mai multor persoane „Am acest sentiment că nu mă mai întorc acasă.”

Conspiraţionist mort din cauza… unei bacterii toxice!

Ron Bonds este cel care a publicat opera lui Keith, simţindu-se un fel de discipol al lui Keith. Gravă greşeală… acest lucru l-a costat moartea. În aprilie 2001, Bonds și soția sa, Nancy, au decis să mănânce prânzul la un restaurant mexican local din Atlanta. Ei au servit un burrito de vită şi un enchilada. A doua zi dimineaţă, Bonds s-a simţit extrem de rău şi a murit ca urmare a unei masive hemoragii digestive cauzate de o bacterie toxică din carnea de vită contaminată. Ciudat e faptul că nicio persoană care a mâncat în acel restaurant n-a avut nimic.

Cercetătoare iradiată, după ce 5 „oameni în negru” i-au invadat casa

Lista însă continuă, din păcate. Ann Livingston, o cercetătoare ce făcea parte din MUFON (organizaţie de cercetare a fenomenului OZN), autoarea unei cărţi de „hărțuire electronică și răpiri extraterestre” a murit de o formă agresivă de cancer ovarian în 1994. Se ştie că această boală poate fi indusă cu ajutorul unei doze puternice de radiaţii. În 1992, femeia a relatat cum 5 „oameni în negru” i-au agresat casa.

Omorât printr-un „zgomot”!

Ron Johnson, alt membru MUFON, a murit în 1994 în timpul unei prezentări de diapozitive. Aparent, el ar fi murit ca urmare a unui accident vascular cerebral. Dar, în timpul prezentării, mai mulţi oameni au relatat prezenţa în sală a unui zgomot ciudat. Cu ce-a fost indusă moartea cercetătorului?

De ce cercetătorii OZN mor pe 24 iunie!?

John Keel a remarcat o coincidenţă bizară: multe decese ale unor cercetători ufologi celebri au avut loc pe 24 iunie! Printre aceştia, îi amintim pe Frank Scully, Arthur Bryant, Richard Church și Willy Ley. Ciudat e faptul că celebrul Frank Edwards a murit pe 23 iunie, însă anunţul său de moarte a fost făcut pe 24 iunie. Deci, de ce 24 iunie? De fapt, 24 iunie este o zi foarte interesantă, fiind sărbătorit Ioan Botezătorul, fiind şi 2 zile distanţă de solstiţiul de vară. Trebuie să subliniez faptul că, în unele loji masonice secrete, Ioan Botezătorul este văzut ca adevăratul Mesia pe Pământ.

Concluzia…

… este aceea că a fi pasionat de cercetarea în domeniul OZN-urilor şi extratereştrilor e un sport foarte periculos…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock