Asta da descoperire! Robotul NASA Rover a găsit pe Marte ceea ce par a fi nişte cranii extraterestre, dar şi un craniu uman!


cap de extraterestru pe MartePe 29 iulie 2014, binecunoscut blogger Scott C. Waring, de pe blogul său dedicat vânării OZN-urilor şi extratereştrilor, ufosightingsdaily.com, anunţă o nouă descoperire incredibilă de pe planeta Marte, oferite de robotul NASA Mars Exploration Rover Spirit. Citez din articolul lui Scott, intitulat „Rover a găsit o navă extraterestră prăbuşită, cu un cap de extraterestru aflat în apropiere”:

„Bună, băieţi! Uitaţi-vă la această fotografie neobişnuită de pe Marte. Îmi pare rău că nu am avut timpul necesar să fac un videoclip pentru aceasta. Ea are nenumărate anomalii, ce nu pot fi explicate ca fiind făcute de natură. Cea mai mare anomalie este acest OZN lung, care s-a spart în trei secţiuni. Interiorul său dezvăluie un design complex. Spărtura din interior arată ca obiectul s-a dezmembrat după ce s-a lovit de partea sa de dedesubt.

Nu departe se află un cap de extraterestru. Deşi ar putea fi un cap autentic, se pare că ar fi fost sculptat în piatră cu mult timp în urmă şi că sculptura a căzut.

În fotografia de mai jos se poate observa un fel de tehnologie extraterestră, ce stă descoperită. Se pare că ea se află într-o bază rectangulară şi are 4 braţe largi. S-ar putea să facă parte dintr-o navă care s-a prăbuşit.

baza rectangulara Marte

Imaginea de mai jos arată clar o faţă care priveşte înspre stânga. Puteţi vedea ochii, gura, obrajii, urechile, precum şi părul de pe cap. Chipul e localizat chiar în faţa navei prăbuşite… aşa că el provine probabil de acolo.

chip extraterestru pe Marte

Şi imaginea de mai jos arată un chip. E mai greu de distins din cauza umbrelor, dar acesta pare mai degrabă ca un craniu uman.

craniu uman pe Marte

Aşadar, cel puâţin 2 cranii extraterestre şi un craniu uman! Imaginea originală NASA poate fi găsită AICI:

Marte NASA


Lasă un comentariu