Întâlnirea unui profesor din Japonia cu o bizară creatură populară -„shirime”. Se spune că aceasta ar avea braţe foarte lungi şi un ochi în spate…

  •  
  •  
  •  
  •  

Un tip de fenomen paranormal, care pare să apară din ce în ce mai des, este acela al prezenței unor creaturi umanoide enigmatice pe Terra. Aceste ființe pot lua o gamă largă de dimensiuni și forme, dar toate au un lucru în comun: se aseamănă foarte bine cu oamenii, deşi nu sunt oameni!

Poveşti despre întâlnirile misterioase cu entități umane se întâlnesc în toate colțurile lumii, de la oameni din toate categoriile sociale. În acest articol vă voi prezenta o asemenea întâlnire, care a avut loc în Japonia.

În noiembrie 2015, profesorul Toriki Watanabe , în vârstă de 36 de ani, conducea maşina de la Tokyo la Kyoto pentru nunta fratelui său. În jurul orei 22, s-a oprit la un mic magazin de pe șosea și apoi a ieșit afară pentru a fuma o ţigară înainte de a-şi continua drumul.

Acolo unde s-a oprit se afla o pădure, și timp ce-şi consuma țigara și admira priveliştea, în negura nopţii el distinse ceva destul de ciudat, sub forma unei figuri umanoide care se ascundea, la aproximativ 50 de metri distanță.

Mişcările creaturii i se păru profesorului a nu fi de natură umană, deşi părea a avea un trup de om, la prima vedere. Creatura a fost descrisă ca fiind musculoasă, înaltă de 1,80 de metri, cu brațele neobișnuit de lungi, pe care le târâia pe pământ. Apariţia misterioasă părea că nu avea îmbrăcăminte pe ea.

Deși martorul nu a putut observa clar faţa creaturii, totuşi el a constatat că aceasta părea a emite o lumină galbenă sau albă, ce venea din spatele ei. Profesorul a strigat după creatură, dar aceasta s-a făcut nevăzută în pădure.

Deși este greu de spus ce-ar fi putut fi această entitate bizară, Watanabe sugerează că ar putea fi o creatură populară japoneză cunoscută sub numele de „shirime”. Se spune că acestei creaturi malefice îi place să sperie călătorii din regiunea din jurul orașului Kyoto. Foarte bizar, creatura este descrisă în folclor ca având un ochi uriaș strălucitor, în zona anusului.

Există o asemenea creatură mitică sau era un fel de „călător interdimensional”?

Despre „shirime”, puteţi citi mai multe pe Wikipedia.com.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): cryptozoologynews.com


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu