„Am fost trimis în viitor, în anul 8973” – pretinde un bărbat. Dezvăluiri uluitoare despre efectul Mandela şi călătoriile în timp


„Am fost trimis în viitor, în anul 8973”. Acest bărbat, din videoclipul de mai jos, pretinde că a fost trimis în anul 8973. El a trimis un email canalului YouTube Apex TV, în care îşi explică povestea. În videoclip, el pretinde că a fost în viitor de mai multe ori şi explică cum funcţionează călătoria în timp, dimensiunile multiple şi efectul Mandela (citiţi mai multe în acest articol: “Efectul Mandela” – sau perceperea altfel a unor evenimente prezente – ar putea fi legat de călătoriile în timp! Cinci exemple fascinante de călătorii în timp! Cine se joacă cu maşina timpului!?).

El spune următoarele în email: „Bună ApexTV! Am lucrat pentru guvernul britanic şi am văzut o serie de lucruri extraordinare. De fapt, am fost în viitor, în mai multe ocazii. Vă rog, distribuiţi video-ul ataşat; e important pentru oameni să-mi audă povestea. Multumesc, William”.

Iată relatarea lui parţială (care a fost tradusă şi adaptată de mine).

* Bună tuturor! Numele meu e William Taylor. Nu-mi vine să cred că fac acest videoclip… m-am gândit mult înainte de a face acest lucru. Dar, acum e timpul să spun publicului adevărul.

* Am lucrat pentru guvernul britanic. Familia mea ştia acest lucru, dar nu ştia exact ce făceam. Regret că i-am minţit o vreme, dar acum e momentul să mă eliberez.

* Există multe tehnologii avansate care sunt ţinute la secret. Există planuri ca ele să fie dezvăluite publicului, la un moment dat, dar, deocamdată, ele sunt strict secrete.

* După ce voi dezvălui aceste informaţii, eu îmi pun viaţa în primejdie, dar vă voi spune tot ceea ce ştiu pentru că s-ar putea să nu mai existe vreo altă şansă.

* Mi-am început munca în guvernul britanic, într-o poziţie joasă. Dar apoi, mi-am câştigat încrederea superiorilor mei, şi am crescut, obţinând un post în serviciile secrete britanice. A trebuit să jur că nu trebuie să spun niciodată ceva despre slujba mea sau munca mea. Deşi am jurat, acum cred că e mai bine pentru umanitate să spun adevărul.

* Poate că aţi auzit de efectul Mandela. Efectul Mandela sau memoria falsă este un fenomen în care o persoană îşi aduce aminte de ceva care nu s-a întâmplat. Acest fenomen a devenit mai des întâlnit în ultimii ani dintr-un motiv.

* Pe de altă parte, aţi auzit mai multe mărturii ale unor călători în timp care au fost în viitor. Niciunul din ei nu minte; călătoria în timp a avut succes pentru prima dată în anul 1981. Mulţi dintre aceşti călători au relatări diferite despre cum arată viitorul, deşi toţi spun adevărul. Şi asta pentru că există un număr infinit de universuri; e posibil să vă puteţi mişca liber între aceste universuri.

* La serviciile secrete britanice am dezvoltat o maşină care nu doar că putea face călătorii în timp, dar se putea mişca între universurile posibile. Iată cum funcţionează călătoria în timp. Ori de câte ori cineva călătoreşte, el o face între universurile paralele. Se duce într-un alt univers, unde anii sunt diferiţi faţă de universul din care provine. De aceea, unele relatări despre viitor s-ar putea să fie diferite faţă de altele.

* Să vă spun despre prima mea experienţă de călătorie în timp. Am fost pus în maşină, ce arată ca o sferă şi care avea loc doar pentru o persoană. Sfera avea doar 10 centimetri grosime, fiind construită din plumb, pentru a proteja de radiaţiile ce apar în acest proces.

* Urma să fiu trimis în dimensiunea a 4-a, iar de acolo să ajung în alt univers, într-un timp diferit. Aceasta se întâmpla prin anii 2000; ajunsese la punctul în care tehnologia a fost perfecţionată astfel încât puteam să precizam clar un anume an unde să ajungem. Am fost trimis în anul 3000; nu ştiam dacă civilizaţia umană mai exista atunci. În timpul călătoriei, mi-am pierdut cunoştinţa pentru câteva secunde.

* Mă aflam în interiorul maşinii sferice; prin fereastră am văzut un cer roşu. Am ieşit din maşină; mă aflam în mijlocul unui oraş cu ceaţă, probabil provenind de la poluare. Existau clădiri mari, dar niciuna din ele nu păreau să se afle pe pământ. M-am uitat în sus şi am văzut la câteva sute de metri deasupra mea mijloace de transport. Nivelul de oxigen era scăzut, aşa că m-am întors în maşina mea sferică. M-am întors în timpul meu. Mi s-a spus că am stat acolo câteva secunde, deşi eu am perceput că am stat minute bune în viitor.

* Mi s-a spus că acea călătorie în viitor de fapt a fost o călătorie într-un alt univers, unde lucrurile stau puţin diferit. Adică, un univers este un moment unic din timp; iar mai multe universuri sunt unite pentru a forma ceea ce cunoaştem noi ca „linia timpului”.

* În ultima perioadă, au existat relatări ale unor oameni care şi-aduceau aminte de evenimente care s-au întâmplat într-un anumit mod, dar apoi au constatat uimiţi că alţii şi le amintesc altfel (Notă personală: eu îmi aminteam foarte bine că actorul Dem Rădulescu a murit în anul 1990, şi nu în anul 2000, aşa cum am explicat în cadrul acestui articol: Moartea actorului Dem Rădulescu şi misteriosul “efect Mandela”! Dovada că noi călătorim involuntar, în timpul vieţii, dintr-un univers paralel în altul, însă memoriile pot rămâne!). Efectul Mandela se datorează experienţelor de călătorie în timp efectuate de guvernele lumii în ultimii ani. Au fost încercări de a muta lumea întreagă în altă linie a timpului şi de a schimba anumite lucruri, din motive politice, economice şi psihologice.

* Cum a fost creată această tehnologie? Au existat mai multe incidente în care s-au prăbuşit nave spaţiale extraterestre, iar pe aceste nave se găsea tehnologia de care era nevoie pentru călătoria în timp şi pentru călătoria între dimensiuni.

* Ultima mea misiune, înainte de a pleca din postul meu, a fost aceea de a fi trimis în anul 8973. Am fost trimis atunci pentru că am calculat că atunci era anul când oamenii şi tehnologia vor fuziona. A fost o misiune mai periculoasă decât cea din anul 3000, pentru că existau şanse ca Pământul să fie abandonat, iar oamenii să fi plecat spre alte planete. Nu aveam nimic de pierdut, decât propria viaţă, iar pentru asta mi s-a oferit o mulţime de bani.

* Am fost pus în aceeaşi maşină sferică a timpului, şi, din nou, mi-am pierdut cunoştinţa când maşina a fost pusă în mişcare. Când mi-am revenit, am văzut multă lumină ce trecea prin geamurile maşinii timpului. Era foarte strălucitor; sub mine vedeam iarba verde, iar deasupra mea un cer albastru. Parcă mă aflam într-un parc cu mai mulţi copaci. Mi-am dat seama că aerul poate fi respirabil, aşa că am ieşit din maşină.

* Primul lucru pe care l-am observat era acela că oamenii arătau cu totul diferit; toţi erau foarte înalţi şi slabi. Aveau capete mari şi ochi mari. M-am îndreptat spre un grup de oameni şi i-am întrebat: „Mă scuzaţi, în ce an ne aflăm?” Oamenii m-au privit, iar o femeie mi-a răspuns că suntem în anul 8973. Oamenilor de acolo li se părea normal că există un călător în timp. Le-am spus că sunt din anul 2005, însă oamenii de acolo nu păreau deranjaţi de acest lucru.

* Apoi, i-am întrebat dacă ei sunt oameni şi mi s-a răspuns că ei nu sunt oameni. „Sunteţi roboţi sau extratereştri”? i-am întrebat, la care am primit răspunsul că ei sunt o combinaţie între roboţi şi oameni şi că sunt nemuritori. Ei au mai populat şi alte planete; atunci, în acel an, nu existau boli, nu existau conflicte, iar totul era perfect. Eram într-o utopie.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO