Un călugăr austriac din sec.al XIII-lea ne vorbeşte despre nave spaţiale, chemtrails, electricitate şi tsunami! De unde ştia el de toate acestea!?


profetie viitorUna dintre cele mai interesante şi mai puţin cunoscute viziuni privind sfârşitul lumii o întâlnim la Johann Friede (1204-1257), un călugăr austriac al Ordinului Sf. Ioan, care ne avertizează de următoarele semne care ar semnala faptul că civilizația umană este pe cale să se încheie:

„Când marele timp va veni, atunci când omenirea se va confrunta cu ultima sa grea încercare, acesta va fi anunţat de schimbări mari ale naturii: modificările dintre rece și cald vor deveni mai intense, furtunile vor avea mai multe efecte catastrofale, cutremurele vor distruge regiuni mai mari, iar mările se vor revărsa mult peste câmpii”.

Interesant că în ultimii ani observăm că trecerile de la un anotimp rece la altul cald şi invers devin bruşte şi intense (aproape că nu mai există primăvară sau toamnă), aşa cum prezice profeţia. Tot în spiritul profeţiei putem enumera uraganele devastatoare Katrina şi Hayian, cutremurele tot mai puternice, dar şi tsunami dezastruoase care acoperă mari cantităţi de pământ (de exemplu, tsunami-ul catastrofal de la sfârşitul anului 2004).

„Omul va pătrunde în măruntaiele pământului și va ajunge în nori, jucându-se cu propria sa existență”.

În centrul pământului încă n-am ajuns, dar am reuşit să scoatem petrol din adâncul scoarţei terestre. Zborul nu mai este o necunoscută pentru noi de peste 100 de ani…chiar am reuşit să ajungem şi pe alte planete.

„Lumina Soarelui va deveni mult mai slabă. Atunci când şi lumina făcută de mâna omului va înceta, atunci marele eveniment va fi aproape.”

Uau! Şi mai interesant! Se pare că profetul austriac ne vorbeşte de „chemtrails”, căci din cauza acestor dâre chimice în jurul Pământului, lumina Soarelui ne pare mai puţin strălucitoare. Cât priveşte „lumina făcută de mâna omului”, fără doar şi poate e vorba de electricitatea din zilele noastre. De multe ori NASA ne-a avertizat că o „explozie solară” puternică poate distruge întreaga reţea de electricitate a omenirii. Sau aceasta poate fi distrusă cu arme cu puls electromagnetic (vezi articolul acesta: SUA ar putea fi atacată prin puls electromagnetic – lucru ce ar transforma-o într-o ţară agrară din secolul al 18-lea).

Incredibilă viziune a călugărului austriac!

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock