Site de secrete, stiinta si metafizica

După ce au dat greş înainte de potopul lui Noe, extratereştrii se împerechează iarăşi cu oamenii

2 62

NephilimCitim din Biblie, următorul pasaj: “Şi după cum ai văzut fierul amestecat cu lutul, aşa se vor amesteca prin înrudiri, dar nu vor avea legătură temeinică între ele, după cum fierul nu se poate amesteca la un loc cu lutul” (Daniel 2:43). Un pasaj uluitor, care te pune adânc pe gânduri. Cine se vor amesteca prin înrudiri? Cumva se referă la extratereştri?

Unul din lucrurile pe care multe răpiri extraterestre le au în comun îl reprezintă faptul că extratereştrii încearcă să se împerecheze cu oamenii sau să facă experimente cu organele reproducătoare. Această tactică “satanică” din zilele lui Noe era să ia controlul asupra lumii prin împerechierea cu oamenii şi crearea unei rase mixte de giganţi. Scopul? Pentru a corupe codul genetic uman, astfel încât Mesia să nu se mai poate naşte.

Să nu uităm de capitolul 6 din Biblie: “În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4). De asemenea, să ne aducem aminte că indienii americani au atât de multe poveşti despre giganţii din trecutul omenirii.

Scopul ar fi fost perfect, dacă n-ar fi avut loc potopul lui Noe. Probabil că am fi avut parte de o mulţime de uriaşi astăzi pe Pământ. În prezent, tactica Satanei s-a schimbat. El încearcă să înşele cât se poate de mult, prin faptul că îngerii căzuţi încearcă să devină cât se poate de umani posibili. Cu cât “sămânţa extraterestră” este mai răspândită în lume, cu atât oamenii sunt mai uşor de posedat, manipulat şi înşelat, în special de către cei ce se află în poziţii cheie de putere. “Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh” (Efeseni 6:12).

P.S. Înainte de a spune că bat câmpii, vă spun de pe acum sursa originală a articolului: http://www.prophecyupdate.com/miry_clay.htm

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie