Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cum a putut Biserica Catolică să-i ierte “păcatele” lui John Lennon, după ce l-a făcut pe Iisus “ticălos fascist”?

141

John Lennon satanistÎntr-o ştire apărută acum 2 ani pe site-ul FoxNews se spune că “John Lennon a fost iertat de Vatican pentru comentariul său din 1966, prin care a afirmat că Beatleşii sunt mai faimoşi decât Iisus Hristos”. Tot în acea ştire se mai afirmă că “remarca lui John Lennon, ce a provocat mare indignare în Statele Unite, n-a fost decât lauda unui om din clasa mijlocie engleză care se chinuia să se descurce cu un succes neaşteptat”.

OK…să le luăm pe rând. Să spunem că afirmaţia lui John Lennon din 1966 n-a fost decât o laudă exagerată a succesului pe care-l avea Beatles în acele vremuri. Dar, există alte momente din cariera lui John Lennon în care acesta s-a comportat ca un adevărat satanist. Astfel, în cartea sa “Un spaniol în opere”, fostul membru al formaţiei Beatles are o poveste ciudată despre un personaj care aduce aminte de Iisus Hristos. Astfel, e vorba de “Iisus el Pifico, un mâncător de usturoi, un gălbejit puturos, un ticălos fascist spaniol catolic”.

Apoi, puţini au remarcat faptul că pe coperta albumului lui Beatles “Sergent Pepper”, apare şi figura faimosului satanist Aleister Crowley (rândul din spate, a doua figură de la stânga). Să fie totul doar o coincidenţă? Puţin probabil.

În al doilea rând, referitor la ştirea de la începutul articolului, cum de poate Vaticanul să ierte păcatele unui om? Biblia parcă spune altfel: că doar Dumnezeu poate să ierte păcatele omului.

“Iar fariseii şi cărturarii au început să cârtească, zicând: Cine este Acesta care grăieşte hule? Cine poate să ierte păcatele decât unul Dumnezeu? (Luca 5:21)”

“Căci unul este Dumnezeu, unul este şi Mijlocitorul între Dumnezeu şi oameni: omul Hristos Iisus” (1 Timotei 2:5)”

Orgoni Crystal