Site de secrete, stiinta si metafizica

E uluitor ce-a putut surprinde satelitul NASA STEREO: o posibilă “planetă holografică” lângă Soare

1 64

Spuneam într-un articol de la începutul lui 2017 – O imensă sferă albastră apare în faţa Soarelui. OZN gigantic, proiectul “Blue Beam”, sfârşitul lumii sau eroare fotografică? – cum pe 17 noiembrie 2016 satelitul NASA STEREO (Solar Terrestrial Relations Observatory), cel care trebuie să supravegheze activitatea solară, a capturat imagini incredibile a ceea ce părea a fi o mare sferă albastră, strălucitoare, care trece prin fața Soarelui. Una din ipoteze era aceea că imensa sferă albastră ar putea fi un test al proiectului “Blue Beam”, care este folosit pentru a face ființele umane să creadă că se confruntă cu un scenariu apocaliptic în viitorul apropiat.

Ei bine, un fenomen ciudat a apărut din nou înregistrat pe satelitul NASA STEREO. Utilizatorul YouTube Streetcap1, specializat în detectarea fenomenelor paranormale, a urmărit înregistrările publice ale alui STEREO şi a observat în mod ciudat un obiect care arată ca o expunere holografică a unei planete, care apare în mod intermitent. El habar nu are despre ce-ar fi vorba şi așteaptă să audă explicația valabilă a fenomenului ciudat din partea cititorilor săi.

Unii oameni au o explicaţie mai “raţională” şi sugerează că “planeta holografică” ar fi fost cauzată de o supraîncărcare a procesorului satelitului, care nu a filtrat imaginea Soarelui așa cum ar fi trebuit în acel moment; ori poate e vorba de o defecțiune sau de o funcționare defectuoasă a software-ului lui NASA STEREO.

Însă alții cred altfel; ei sugerează că, de fapt, totul este o proiecție holografică a unei planete expuse de lumina Soarelui, flăcările deschizând o fereastră în spațiu. Este interesant de știut faptul că o echipă de fizicieni și astrofizicieni teoretici au oferit primele dovezi observaționale ale faptului că Universul nostru ar putea fi o hologramă vastă și complexă. Ei și-au publicat concluziile în revista “Physical Review Letters”, articol pe care îl puteţi citi AICI.

Deci, este posibil să trăim într-un Univers holografic și acest obiect asemănător unei planete este o hologramă expusă accidental luminii razelor Soarelui?

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie