Un cercetător ne arată cum oamenii, fără să-şi dea seama, „colectează” energie pentru extratereştrii Anunnaki! Şi totul din cauza sunetelor…


anunnaki-energieÎntr-o conferinţă ţinută în Boulder (Colorado), cercetătorul în domeniul paranormalului, Michael Tellinger, a sugerat teoria că sunetul este una dintre formele cele mai abundente de energie liberă de pe planetă. El crede că sunetul este sursa primordială a tuturor lucrurilor și este numitorul comun al întregii creații. Acestea fiind spuse, în cazul în care o rasă extraterestră avansată şi-ar dori să capteze energie de pe planetă, ar face-o cu ajutorul energiei sunetului.

Michael Tellinger este un om de știință sud-african, explorator și fondator al Mișcării de Eliberare Ubuntu. Interesele sale în arheologia antică au început cu studiul siturilor vechi de piatră, aflate lângă locuinţa sa din Africa de Sud. În videoclipul discursului său de la conferință, care este atașat la sfârșitul acestui articol, Michael explică elementele de bază ale artefactelor antice, care au fost folosite pentru a genera sunete. De asemenea, el explică modul în care sunetul a fost folosit ca energie pentru levitaţia obiectelor, pentru a crea monumente.

Cercurile rotunde mai mici, în formă de gogoaşă, şi pietrele sub formă de conuri, au fost găsite peste tot în peisajul din Africa de Sud și din întreaga lume. Aceste pietre care au creat cercurile rotunde au valoare mai mare decât aurul, datorită capacității lor de a genera energie prin sunet. Pietrele sub formă de conuri reverberează cu frecvenţele armonice ale sunetului atunci când sunt lovite. Coloanele de piatră servesc drept antene și se găsesc în multe dintre siturile antice.

Pe de altă parte, aşa cum a spus şi cercetătorul Zecharia Sitchin, acum câteva sute de mii de ani în urmă, extratereştrii Anunnaki au venit pe Pământ pentru a exploara aurul de pe Pământ, cu ajutorul fiinţelor umane create genetic şi înrobite. Michael Tellinger estimează că au existat mai mult de 10 milioane de ruine de cercuri de piatră în Africa de Sud, care au fost folosite pentru a se conecta și a forma o rețea energetică de sunete, care să permită navelor spațiale Anunnaki să vină şi să preia încărcăturile de aur.

Odată cu descoperirea că cele mai multe dintre siturile antice cu structuri monolitice sunt amplasate de-a lungul liniilor de grilă ale Pământului, se poate afla şi scopul lor. Oamenii de ştiinţă Anunnaki au construit aceste prime conductoare de energie, cum ar fi cercurile de piatră din Africa de Sud, și apoi au început să construiască monumente mai puternice, de-a lungul „liniilor ley” ale Pământului. Stonehenge și piramidele de la Giza sunt exemple de bază, dar ei au continuat să construiască complexe tot mai puternice cu fiecare generație.

Iată reţeaua de energie „cristalină” a Pământului. În intersecţia punctelor de pe continente s-au construit diverse monumente megalitice.

energia-pamantului

Michael Tellinger mai spune un lucru foarte interesant: pietrele din siturile antice dețin înregistrările a tot ceea ce s-a întâmplat în acele situri. Într-o zi, în curând, omenirea îşi va da seama cum să acceseze aceste informații.

În afara faptului că pietrele au proprietăţi energetice, şi oamenii sunt buni conductori de energie. Oamenii vibrează la o rezonanță care generează sunete, iar emoţia umană este pur și simplu energie aflată în mișcare. Vocea umană este un generator puternic de energie.

O descoperire șocantă a ieșit din investigaţia lui Michael asupra celor mai vechi situri de rețele energetice, stuate pe pe liniile Ley ale planetei. Multe dintre siturile antice de energie se află în amfiteatre. Se poate presupune că aceste structuri au fost similare cu amfiteatrele epocii romane sau cu stadioanele de fotbal de azi. Atunci când mulți oameni se adună, ei creează o cantitate enormă de energie care poate fi „recoltată” prin emoții, frici și sunetul vocii umane.

Acest principiu poate fi aplicat la structura bisericilor, turlele fiind utilizate ca şi antene, în scopul de a „strânge” cântecele şi laudele lui Dumnezeu. Cele mai multe temple sunt asemenea circuitelor integrate din calculator. Din marile oraşe, le fel, se „recoltează” energie.

În esenţă, această energie este „recoltată” chiar şi astăzi de extratereştrii Anunnaki, care se hrănesc, astfel, cu energia noastră…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO