Marele fizician Einstein a avut o părere extrem de interesantă despre extratereştri


Este bine cunoscută în timpurile noastre inteligenţa incredibilă a lui Albert Einstein, cu toate că el e mort de aproape 70 de ani. Şi totuşi, Einstein fascinează şi astăzi.

V-aţi întrebat vreodată care a fost opinia lui Einstein despre extratereştri? Bun, unii spun că Einstein însuşi a fost un extraterestru, ţinând cont de inteligenţa extremă de care el a avut parte.

Einstein s-a întrebat şi el despre viaţa extraterestră şi cum ar trebui să ne comportăm noi, dacă am intra în contact cu ea. Marele fizician crede că dacă acei extratereştri nu sunt ca noi sau nu sunt la fel de inteligenţi ca noi, atunci ei n-ar trebui acceptaţi sau să-i tratăm foarte bine.

Pe de altă parte, Einstein era îngrijorat de faptul că, dacă extratereştrii ar fi mai inteligenţi decât noi, atunci ei ne-ar putea domina sau manipula asemenea unei specii primitive…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO