Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chiar există „Înregistrările Akashice”, biblioteca atemporală a Universului? Biblia se referă la „Înregistrările Akashice” ca la „Cartea Vieții”?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankRealitatea este o hologramă a conștiinței. „Înregistrările Akashice” se referă la holograma (matricea) rețelelor de conștiință care ne creează realitatea. Ele ar putea fi privite ca o bibliotecă din care se pot accesa toate informațiile Universului.

„Înregistrările Akashice” („Akasha” este un cuvânt sanscrit care înseamnă „cer”, „spațiu” sau „eter”) sunt înțelese a fi o colecție de cunoașteri mistice care sunt codificate în eter, adică pe un plan non-fizic al existenței. Conceptul este predominant în filosofia New Age și este considerat a fi „pseudoştiinţă”.

Înregistrările Akashice sunt înțelese ca existente de la începutul Creației și chiar înaintea ei. Așa cum avem diferite biblioteci de specialitate (de exemplu, bibliotecă medicală), se spune că există diferite Înregistrări Akashice (de exemplu, despre oameni, animale, plante, minerale etc.), care codifică experienţele universale. Cele mai multe scrieri se referă la „Înregistrările Akashice” în domeniul experienței umane, însă se înțelege că toată experiența fenomenelor din Univers, precum și cunoașterea transcendentală sunt codificate acolo.

Cei care promovează adevărul „Înregistrărilor Akashice” susțin că acestea au fost accesate de oamenii din vechime, provenind din diferite culturi, ca de exemplu indieni, tibetani, egipteni, perşi, caldeeni, greci, chinezi, evrei, creștini, druizi sau mayași. Se crede că vechii înțelepți indieni din Himalaya știau că fiecare suflet (jiva, atma) are înregistrat fiecare moment al existenței sale într-o „carte” și că, dacă cineva ar avea abilităţile necesare, atunci ar putea accesa acea carte.

Nostradamus ar fi pretins că a obținut acces la Akasha, folosind metode derivate din oracolele grecești, misticismul creștin și sufit, precum și din Kabbala. Alte persoane care au pretins că au folosit în mod conștient „Înregistrările Akashice” au fost Alice Bailey, Manly P. Hall, Rudolf Steiner sau Edgar Cayce.

În vremuri, a trăit un chinez pe nume Sujujin, care pretindea că avea nevoie doar de primul nume al oricui om, pentru a-i accesa Akasha și a-i descrie istoria vieții lui. Un alt vizionar chinez, numit Tajao, a explorat o varietate de subiecte din „Înregistrările Akashice” care se întindeau pe parcursul a peste două mii de ani.

Cei care cred în acest concept, pretind următoarele:

* că „Vedele” hinduse și limbajul sanscrit au fost extrase din Akasha;
* că în Egipt, cei care au puteau citi Akasha, erau ţinuţi în posturi înalte de către faraoni, cu privire la activitățile zilnice și la interpretarea visurilor;
* că toate culturile druide din Marea Britanie şi-au demonstrat abilitatea de a accesa Akasha;
* că Biblia se referă la „Înregistrările Akashice” ca la „Cartea Vieții” atât în ​​Vechiul Testament, cât și în Noul Testament. Dăm câteva exemple: „Încă te rog şi pe tine, credinciosule Sizig, ajută-le lor, ca pe unele care au luptat pentru Evanghelie, împreună cu mine şi cu Clement şi cu ceilalţi împreună-lucrători cu mine, ale căror nume sunt scrise în cartea vieţii” (Filipeni 4:3); „Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului” (Apocalipsa 21:27).


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal