Patru întâlniri în Argentina cu vizitatori bizari din alte lumi! Ce se întâmplă acolo?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

În 1962, au existat mai multe rapoarte ciudate despre întâlniri cu „extratereștri” în Argentina. Pe 26 mai 1962, o femeie din provincia rurală La Pampa a susținut că a văzut un disc strălucitor, din care a coborât o apariție asemănătoare unui robot. Robotul părea să colecteze mostre de sol, iar când și-a dat seama că era urmărit, se pare că s-a uitat la femeie cu o privire de nepătruns timp de ceva timp, înainte de a intra în nava sa și de a pleca spre cer. Ulterior, femeia ar fi fost atât de traumatizată de incident încât a fost dusă la o instituție psihiatrică pentru tratament.

În iulie a aceluiași an (1962), un tânăr de 17 ani pe nume Ricardo Limeres se plimba noaptea cu motocicleta pe un drum rural singuratic în vecinătatea localităţii Parana, Argentina, când din întuneric a apărut o siluetă cu aspect ciudat. Ricardo a încercat să vireze și să ocolească străinul, dar se pare că motocicleta lui nu l-a ascultat, ci a fost atras de străinul misterios. Fiinţa enigmatică avea înălțimea de peste 1,80 metri, un cap în formă de pepene şi trei ochi. Entitatea bizară a pleca într-o manieră robotică spre o lumină albă şi strălucitoare în depărtare, lăsând urme adânci în urma ei.

Pe 21 august 1962, tot în Argentina un medic şi soţia sa au văzut un disc ciudat pe cer în timp ce conduceau maşina spre orașul Parana. Imediat după ce au văzut acest OZN, cei doi au observat două ființe înalte de peste 1,80 metri, cu păr și ochi uriași, care purtau „obiecte luminoase” pe frunte, făcând semnale ca mașina să oprească. Doctorul şi soţia sa nu s-au oprit, ci au plecat în noapte panicaţi.

În octombrie a acelui an, a fost raportată încă o întâlnire ciudată cu extratereștri din Argentina, de data aceasta într-o zonă a unui loc numit Isla Verde. Raportul a fost transmis poliției de către șoferul de camion Ernesto Donles, care a povestit despre cele întâmplate:

„Îmi conduceam camioneta către Isla Verde, când un obiect luminos – aparent o navă spațială – înconjurat de o lumină de o strălucire orbitoare, a coborât lângă mine. Trei ființe foarte înalte, îmbrăcate în haine ciudate și purtând tipuri necunoscute de arme, au coborât din navă spre mine. Am pierdut controlul vehiculului și am intrat într-un șanț, dar în cele din urmă am revenit pe șosea și am continuat să conduc cu viteză mare. Cele trei creaturi continuau să vină după mine. O lumină roșie orbitoare a ieșit din nava lor. Creaturile m-au urmat aproximativ 2 km. Când am ajuns în sfârșit la marginea orașului Monte Maiz, urmărirea a încetat. Apoi, ei s-au întors în nava lor, care a dispărut în depărtare”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO