Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

NASA spune că extratereştrii ne-ar putea ataca ca urmare a încălzirii globale

122

blankPoate că NASA crede că micii omuleţi verzi sunt chiar verzi…Spun asta întrucât într-unul din articolele publicate de o instituţie afiliată la NASA se sugerează faptul că nivelurile înalte de gaze de seră de pe Pământ ar putea provoca un atac extraterestru.

Folosind spectrometria, extratereştrii de pe alte sisteme solare ar putea detecta schimbările din atmosfera Pământului şi să deducă de aici că am scăpat totul de sub control, sugerează raportul publicat de Divizia de Ştiinţă Planetară a NASA şi Universitatea de Stat Pennsylvania şi care poate fi citit AICI.

“Acest scenariu ne oferă motivul pentru a limita creşterea gazelor de seră şi a reduce impactul nostru asupra ecosistemului global. Ar fi foarte important pentru noi în a limita emisiile noastre de gaze de seră, din moment ce compoziţia atmosferică poate fi observată de pe alte planete”, spun autorii.

“Un atac preventiv ar putea fi posibil în fazele iniţiale ale expansiunii noastre, întrucât o civilizaţie ar putea fi mai greu distrusă, odată ce ar continua expansiunea”, spun autorii acestui studiu, care ar fi buni de scenarii gen Hollywood.

P.S. Precum am spus în nenumărate rânduri, încălzirea globală este doar un mit (https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-incalzirii-globale-10-mituri-care-au-inselat-omenirea/). Văzând că înşelătoria cu încălzirea globală nu mai ţine, acum se gândesc să ne ameninţe cu invazia extraterestră. Da, desigur, NASA e o organizaţie tare serioasă…

Orgoni Crystal