Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Aveţi nervi în viaţă? Sunteţi o persoană iritabilă? De vină poate fi o nenorocită de bacterie…

103

blankIată ce articol interesant am citit pe Science Daily:

Pentru prima oară, cercetătorii au ajuns la concluzia că bacteriile care se află în sistemul digestiv influenţează chimia creierului şi comportamentul uman. Aceste descoperiri sunt importante întrucât câteva tipuri de boli gastrointestinale, inclusiv sindromul de intestin iritabil, sunt frecvent asociate cu anxietatea sau depresia. În plus, există unele speculaţii că o serie de boli psihice, ca de exemplu autismul, ar putea fi asociate cu un conţinut anormal de bacterii în sistemul digestiv.

La om, în sistemul digestiv, se găsesc circa 1.000 de trilioane de bacterii vitale care trăiesc în armonie cu trupul. Orice distrugere a acestei armonii poate duce la apariţia unor condiţii ce pot pune în pericol viaţa, ca de exemplu colitele induse de antibiotice.

Lucrând cu şoareci adulţi sănătoşi, cercetătorii au demonstrat că distrugerea conţinutului normal de bacterii din sistemul digestiv cu antibiotice poate duce la schimbări în comportamentul şoarecilor, aceştia devenind mai puţin atenţi sau nervoşi. Atunci când n-au mai luat antibiotice, şoarecii au revenit la un comportament normal.

P.S.: Aşa că, dacă vă simţiţi de ceva vreme agitaţi sau nervoşi, să vă gândiţi că adevărata cauză poate fi o nenorocită de bacterie…

Orgoni Crystal