În Brazilia, Biserica Universală a construit cel de-al treilea „templu al lui Solomon”! Illuminati vrea să distrugă toate religiile lumii şi să ne închinăm lui Lucifer în aceste temple!


templul lui Solomon din BraziliaÎn inima orașului Sao Paulo din Brazilia se află unul dintre obiectivele turistice cele mai uimitoare din lume, o clădire nou construită, o replică a celebrului Templu al lui Solomon… iar această construcţie va fi deschisă în curând (dacă nu s-a şi deschis deja)! Deşi el este considerat a fi copia fidelă a vechiului templu al lui Solomon din Ierusalim, totuşi dimensiunile sale sunt mult mai mari, aşa cum aflăm de pe Wikipedia.

Această ştire este o veste mare pentru orice credincios în profeţiile biblice. Templul lui Solomon sau Primul templu din Ierusalim a fost lăcașul sfânt al vechilor evrei. După izvoarele biblice ar fi fost construit de Solomon pe Muntele Moriah din Ierusalim, identificat cu Muntele Templului din zilele noastre, și ar fi fost una dintre cele mai mărețe construcții iudaice din antichitate. Templul lui Solomon a fost distrus, după relatarea biblică, în timpul cuceririi regatului Iudeei de către babilonieni, în anii 587-586 î.Hr. În timpul dominației persane împăratul Cirus cel Mare a permis evreilor reclădirea lui. Noua clădire este cunoscută în istorie sub denumirea „Cel de-al Doilea Templu”. Al doilea Templu din Ierusalim a fost distrus de romani în timpul represiunii revoltei evreilor din anii 66-73 d.Hr. contra stăpânirii romane. Interesant e faptul că Iisus Hristos a profeţit căderea celui de-al doilea templu al lui Solomon.

Se crede că templierii (transformaţi mai târziu în francmasoni şi alte organizaţii secrete ca Illuminati) şi-ar fi adoptat o parte din simbolurile lor după schiţele de construcţie ale templului lui Solomon. Oricum, pentru francmasoni se pare că reconstrucţia templului este extrem de importantă, în contextul în care ei îşi doresc ca acesta să reprezinte simbolul unei religii unice.

Dar, cine a finanţat construcţia unei asemenea monstruozităţi în zilele noastre? Numele său este Edir Macedo, acesta fiind fondatorul Bisericii Universale a Regatului Braziliei. Iată un citat de pe site-ul Bisericii Universale:

Biserica Universală a Vieţii crede cu tărie în drepturile tuturor oamenilor din toate religiile să practice convingerile lor religioase, indiferent de natura acestor convingeri, fie că ei sunt creștini, evrei, agnostici, atei, budişti, shintoişti, păgâni, adepţi ai lui Wicca, druizi sau catolici, atât timp cât ei nu încalcă drepturile altora și respectă legile teritoriului şi ale propriei conştiinţe.

Noi ne adresăm preoților, rabinilor și clerului din întreaga lume şi persoanelor care sunt complet non-religioase sau chiar antireligioase. Acest lucru poate părea contradictoriu, dar noi suntem în căutarea schimbării percepțiilor negative ale religiei, credinței și spiritualităţii, prin încurajarea oamenilor de a prelua controlul, de a se ridica și de a spune adevărul despre propriile convingeri personale.”

Pentru mine e clar… având în vedere numele (Biserica Universală) şi misiunea acestei organizaţii (unificarea tuturor credințelor… chiar şi a ateismului!), sub paravanul Bisericii Universale nu se ascunde altceva decât scopul malefic al organizaţiei Illuminati de DISTRUGERE A RELIGIILOR LUMII şi de creare a unei singuri religii mondiale, de natură luciferică!

Să mai aducem aminte că acesta este cel de-al treilea „templu al lui Solomon” construit în Brazilia! Vrea Illuminati să facă din Brazilia sediul noii religii universale ce vrea s-o promoveze?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO