Faceţi cunoştinţă cu o specie de extratereştri mai puţin cunoscută: insectoizii. N-au mai mult de 1,6 metri, dar pot trăi şi 150 de ani! Iar vederea şi auzul lor sunt mult superioare oamenilor!


insectoid stapanDin cartea secretă a extratereştrilor, „Blue Planet Project”, am extras pentru voi un fragment despre o specie de extratereştri care trăieşte de mult timp pe Pământ, dar care a fost mai puţin prezentată în „universul ozenistico-extraterestru” (faţă de specii cunoscute ca reptilieni sau „extratereştri gri”, de exemplu). Astfel, în acest articol voi vorbi despre insectoizi, „alieni” veniţi din altă constelaţie, dar care s-au adaptat bine şi pe Terra.

Iată câteva date despre aceşti insectoizi:

Înălţime medie (stăpâni):
– masculi: 1,6 metri;
– femele: 1,2 metri

Înălţime medie (sclavi):
– masculi: 1 metru;
– femele: 1 metru

Greutate medie (stăpâni):
– masculi: 70 kg;
– femele: 40 kg

Greutate medie (sclavi):
– masculi: 35 kg;
– femele: 35 kg

Temperatura corpului:
– masculi: 39 grade;
– femele: 39 grade

Pulsul pe minut:
– masculi: 110;
– femele: 110

Speranţa de viaţă:
– masculi: 130 ani;
– femele: 150 ani

Retina unui insectoid este compusă în întregime din tije sensibile, fiind incapabilă să facă vreo discriminare între diferitele lungimi de undă ale luminii. Prin urmare, insectoizii percep culorile în special cu ajutorul celor două antene situate pe cap, care conţin pe lângă receptori auditivi, şi o rețea complexă de conuri sensibile la diferite lungimi de undă. Astfel, vom avea patru organe receptive de lumină, vederea unui insectoid putând fi denumită în mod corect „cvadroscopică”, percepţia sa fiind mult superioară vederii omului. Capacitățile auditive ale insectoidului sunt foarte dezvoltate, extraterestrul fiind capabil să distingă dintre o gamă mai largă de frecvențe audio decât  oamenii. Din cauza antenelor mono-direcționale, insectoizii ascultă, de obicei, cu capul înclinat ușor în jos.

De remarcat e faptul că insectoizii stăpâni au 4 antene, astfel că ei au percepţii vizuale şi auditive mult mai complexe.

În imaginea de la începutul articolului, puteţi observa cam cum arată un insectoid stăpân, iar cea de la finalul articolului aveţi exemplul unui insectoid sclav.

insectoid sclav

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO