O crăpătură enormă de 110 de km a apărut în Antarctica! Se împlineşte profeţia lui Edgar Cayce care spunea în urmă cu peste 70 de ani că „Pământul se va crăpa”?


Iată ce putem citi de pe site-ul stiridinlume.ro:

O crăpătură din Antarctica s-a dezvoltat în ultimii ani, iar în viitorul apropiat, aceasta va forma un nou ghețar la Polul Sud. Ghețarul care se pregătește să se rupă se formează pe fondul unei crăpături ce a pornit de la dimensiuni extrem de reduse, dar care în prezent este uriașă. Acesta are acum o lungime de 110 kilometri și este lată de 100 de metri. De asemenea, adâncimea la care ajunge crăpătura este de mai bine de 500 de metri.

Noul rift ce formează acest ghețar este o componentă a fâșiei de gheață Larsen. În ultimii 20 de ani, ghețarii Larsen A și B s-au rupt din Antarctica, într-un mod asemănător cu cel ce se petrece acum. Nefirescul este dat de dimensiunile mari ale rupturii, dar și ale ghețarului ce se va forma, astfel de structuri gigantice apărând doar în ultimii 50 de ani. Oamenii de știință susțin că acest fapt se datorează încălzirii globale.

P.S. Totală eronată afirmaţia că crăpătura din Antarctica s-ar datora încălzirii globale. Adevărul e posibil să fie mai teribil. În ultimii 5 ani, în lume au apărut din ce în ce mai multe crăpături ale pământului, în mai multe locuri. Iar eu am spus asta în cadrul mai multor articole:

– crăpătura misterioasă din Mexic din 2014 (În Mexic a apărut o imensă crăpătură în pământ, după cele două găuri misterioase din Siberia! Terra se expansionează?);

– găurile din Siberia şi din Tunisia din 2014 (După cele 2 cratere misterioase din Siberia, în Tunisia a apărut brusc un lac în mijlocul deşertului! Există în lume tuneluri care duc spre centrul Pământului?);

– crăpături şi găuri apărute în SUA, Pakistan şi în alte părţi ale lumii (Un obiect ceresc misterios crapă efectiv întreg Pământul).

Se pare că Pământul începe să se crape… iar acest lucru l-a avertizat profetul Edgary Cayce. Iată ce spunea el odată acum peste 70 de ani: „Pământul se va rupe în mai multe locuri (…) America de Sud va fi zguduită din porțiunea cea mai de sus până în Antarctica (…)”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO