Site de secrete, stiinta si metafizica

Un obiect ceresc misterios crapă efectiv întreg Pământul

26 1.277

În ultima perioadă, se întâmplă ceva ciudat cu Pământul nostru: apar tot mai multe găuri şi crăpături pe suprafaţa Terrei, care pare a se despica! Oare de ce se întâmplă acest lucru? E vorba de forţa gravitaţională cauzată de apropierea unui obiect ceresc care se apropie de Pământ? E posibil. În plus, se pare că aceste crăpături strică echilibrul planetei şi cauzează cutremure, inundaţii, uragane, tsunami şi fluctuaţii ale câmpului magnetic al Pământului. Şi, ca totul să fie complet, razele malefice ale tehnologiei HAARP, folosite de oameni nebuni ce încearcă să se joace de-a Dumnezeu prin manipularea vremii, contribuie şi ele la desăvârşirea unui tablou apocaliptic al Pământului.

În acest post, veţi observa cu proprii ochi câte găuri şi crăpături au apărut pe Terra în ultima perioadă: în Pakistan, Africa, Peru, SUA etc. Toate videoclipurile YouTube de mai jos sunt reale, dar au fost foarte puţin mediatizate de mass-media internaţională. Oare de ce? Ce încearcă să se acopere? Există o conspiraţie a marilor trusturi de presă şi a guvernelor lumii în a nu prezenta toate aceste evenimente? Căci dacă Pământul nostru se crapă, e clar că acest lucru nu e un semn bun.

Iată şi câteva din videoclipuri:

1) Nişte crăpături apărute din senin în Pakistan:

2) Găuri uriaşe în Peninsula Michigan (SUA):

3) O întreagă zonă din Everett (Wasghington, SUA) s-a scufundat în pământ:

4) O gaură gigantă în pământ a apărut în Peru:

5) O gaură colosală din Africa ar putea crea un nou ocean:

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie