Un fost agent special FBI avertizează cu privire la o invazie falsă extraterestră, care va fi înscenată în lume – un interviu exploziv


John DeSouza este un agent special FBI retras, care a servit timp de 25 de ani în combaterea terorismului și în domeniul paranormalului. El are o diplomă în drept și a deținut o autorizație de securitate „Top Secret” în timpul carierei sale la FBI. Agentul special DeSouza a colectat fișiere „X File” care au fost folosite în serialul de succes „The X Files” („Dosarele X”). A scris mai multe cărți cele mai bine vândute și a discutat despre cazurile sale paranormale în prezentări susținute în întreaga lume.

Într-un interviu acordat site-ului Exopolitics, John DeSouza discută cazuri despre viața extraterestră și OZN-uri, despre misteriosul fenomen „Oameni în negru” (Men in Black”), despre faptul că Luna este o structură artificială, despre activarea și apariția unor nave-mamă uriașe. Fostul agent special FBI prezice că OZN-urile se vor comporta mai agresiv, acest lucru făcând parte dintr-un scenariu fals de invazie extraterestră care ar putea fi „dezlănțuit” în lume: „Ei vor încerca să atragă atenţia publicului, în special pentru a băga frica în oameni. Acesta e lucru principal pe care-l doresc s-o facă, printr-o invazie extraterestră falsă”.

Site-ul web al lui John DeSouza este johntamabooks.com.

Sursa interviului: videoclip YouTube


Lasă un comentariu