Deşi cineva din umbră a încercat discreditarea fenomenului de „sunete ciudate din cer”, acesta există cu adevărat şi e de origine misterioasă!

5.378 vizualizari

În luna ianuarie 2012, scriam o serie de articole prin care vorbeam despre sunetele ciudate de cer (vezi, de exemplu articolul https://www.lovendal.ro/wp52/sunetele-ciudate-sau-tunetele-din-cer-din-ultima-perioada-e-posibil-sa-ne-anunte-distrugerea-pamantului/). Am exemplificat sunetele ciudate din cer cu o serie de videoclipuri YouTube…deşi unele din aceste videoclipuri s-au dovedit a fi farse ordinare! Deci, care e adevărul?

Dr. Elchin Kalilov, un recunoscut om de ştiinţă rus, geofizician şi specialist în geodinamică şi geotectonică, a oferit un interviu site-ului GeoChange Journal, prin care a confirmat că sunetele ciudate din cer nu reprezintă o farsă, oferind unele explicaţii solide. Iată un extras din interviul său:

ÎNTREBARE: „Care e natura sunetelor auzite de diverşi oameni în diferite părţi ale lumii în vara anului 2011?”

DR. KALILOV: „Am analizat înregistrările acestor sunete şi am aflat că ele aparţin infrasunetelor, ce nu pot fi auzite de oameni. Ceea ce oamenii aud reprezintă o mică parte din puterea acestor sunete. Ele sunt emisii acustice de joasă frecvenţă (20 şi 100 Hz), ele numindu-se în geofizică „unde acustico-gravitaţionale”. Ele se formează în atmosfera superioară a Pământului şi pot fi cauzate de cutremure, erupţii vulcanice, uragane, tsunami etc. Totuşi, sunetele înregistrate, atât din punct de vedere al teritoriului acoperit, cât şi a puterii lor, nu pot fi cauzate de fenomenele mai sus menţionate.”

Aşadar, dacă nu sunt cauzate de cutremure, uragane etc., de cine sunt cauzate ele? Şi, în plus, mai există un mister. Pe YouTube au început să apară primele videoclipuri cu sunetele ciudate în vara anului 2011. În ianuarie 2012, fenomenul s-a acutizat, iar numărul videoclipurilor cu sunete ciudate a crescut brusc, în special în perioada 13-16 ianuarie 2012, când s-a publicat şi 4-5 videoclipuri pe oră cu privire la acest fenomen. Multe din videoclipurile postate între 13 şi 16 ianuarie 2012 sunt falsuri ordinare… De ce? Simplu. Dacă vrei să discreditezi o persoană sau un grup de persoane, sau un eveniment, pur şi simplu, creezi farse cu privire la acel eveniment, astfel încât întregul eveniment să fie privit drept o farsă de proporţii şi astfel nimeni să nu mai creadă în el. Astfel, au apărut sute de videoclipuri cu „sunete ciudate” false, astfel încât întregul fenomen a fost discreditat. Nimeni nu mai poate şti ce e fals şi ce e adevărat. Aşa că, cineva din umbră, a reuşit cu succes discreditarea fenomenului de sunete ciudate din cer.

Aşadar, dacă fenomenul aceste e până la urmă adevărat, de unde provin aceste sunete?