Există dispozitive secrete de foraj care pot săpa în adâncimea pământului chiar și 11 kilometri într-o singură zi?


Conspiraţionistul Marvin White, într-una din cărţile sale, susţine că guvernele mai multor națiuni au început încă de după cel de-al doilea război mondial să construiască baze secrete subterane, în cazul unui holocaust nuclear.

El susţine că au fost folosite în secret dispozitive de foraj care au devenit din ce în ce mai performante, ajungând să poată săpa în adâncimea pământului chiar și 11 kilometri într-o singură zi. În acest mod s-ar fi ajuns la realizarea unor tuneluri lungi de mii de kilometri, care conduc la adevărate orașe subterane.

Marvin crede că tunelurile ar avea peste 10 metri în diametru și prin ele ar circula trenuri extrem de rapide, care funcționează pe principiul levitației magnetice și care pot depăși viteza de 2 Mach (2.000 km/h). Se pare că în acest moment în SUA există mai mult de 129 complexe subterane de acest tip.

Tot acelaşi conspiraţionist susţine că în cazul în care Pământul ar fi distrus şi aceste baze subterane nu ar mai fi funcţionale, există alternativa bazelor secrete de pe planeta Marte, ce ar fi fost realizate încă din anii ’60.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock