Acest inventator a creat o maşină electrică care nu are nevoie niciodată de încărcare pentru a funcţiona


Oculta Mondială s-a împotrivit din răsputeri, încă de acum 100 de ani, apariţiei automobilului electric, pentru că avea tot interesul să-şi promoveze afacerile din industria petrolului. Vă invit doar să recitiţi acest articol din 2013: Cum francmasonica familie Rockefeller a blocat la începutul secolului XX un automobil electric de succes.

Însă, de câţiva ani, a început să apară tot mai multe companii ce promovează automobilul electric. De ce? De ce îi este permis automobilului electric să se dezvolte cu succes? Pentru că Oculta Mondială şi-a luat mâinile de pe industria petrolului şi n-o mai interesează acest domeniu. Astfel se explică scăderea preţului petrolului în lume, proces care se va accentua pe termen mediu şi lung.

Însă, automobilele electrice care se dezvoltă acum trebuie alimentate periodic. Dar, ce-aţi spune de o maşină electrică, ce nu se mai alimentează niciodată? Această opţiune a luat-o în considerare Sangulani Chikumbutso, un zimbabwean care a creat o mașină cu motor electric și un elicopter hibrid, prin compania sa, SAITH Technologies. Automobilul este extraordinar, întrucât nu mai are nevoie de încărcare, el alimentându-se prin unde electromagnetice și frecvențe radio.

De pe website-ul său, saithtech.com, putem afla următoarele: „Prin intermediul lungimilor de undă radio, generatorul ecologic de energie are capacitatea de a direcţiona puterea generată în energie electrică”.

Guvernul Statelor Unite i-a oferit inventatorului Chikumbutso o casă în California, pentru a lucra la proiectul său. Unii cred că gestul făcut de guvernul SUA are drept scop controlul acestui tip de invenție.

Tehnologiile necesare pentru autovehiculele electrice sunt adesea monopoluri controlate de corporații uriașe, care doresc să controleze piața energiei nepoluante dacă aceasta va „exploda” în viitor.

Mulți cred că invenții similare nu au văzut niciodată lumina zilei datorită „Legii Invențiilor” din 1951, din SUA, care stipulează că cererile de brevet asupra noilor invenții ar putea fi ținute secrete, în cazul în care divulgarea lor este considerată a fi „potențial dăunătoare” pentru societate. Trebuie să ne întrebăm dacă această lege nu cumva a dus la suprimarea invențiilor revoluționare…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO