Pe o cameră video a fost surprinsă o maşină care apare brusc dintr-un “portal al timpului”, face un accident şi apoi dispare! Sau totul e un fals?


Fenomenul apariţiei şi dispariţiei de mijloace de transport în timp este unul cunoscut (amintesc aici celebrul caz de teleportare al navei Philadelphia: Experimentul Philadelphia sau Miraj: cel mai celebru experiment de teleportare). Dintre mijloacele de transport, fenomenul de “maşini-fantomă” (care apar brusc şi apoi dispar la fel de brusc pe şosele) are la bază câteva întâmplări ciudate (despre care am povestit în acest articol: Nenumăratele cazuri de maşini-fantome întâlnite în lume demonstrează faptul că există “alunecări” în timp, în trecut sau viitor?)

În articolul de faţă, voi porni de la un videoclip de la YouTube, din 2013, în care se vede o înregistrare a unei camere video montată pe bordul unei maşini. Aceasta surprinde o ciocnire a automobilului din faţă cu un altul care…parcă apare din neant! Dintr-un”portal al timpului”? Din altă dimensiune? Citez din descrierea de pe videoclip:

“Un videoclip ciudat prezintă o maşină care apare de nicăieri, ciocnindu-se de o altă maşină, pe o şosea circulată. Martorii au declarat că maşina a apărut şi a dispărut după ce a fost aruncată de impact în stânga ecranului. Mă întreb dacă compania de asigurări a crezut acest lucru”.

Filmarea nu este grozavă, chiar destul de proastă, astfel încât nu se poate pune prea multă bază pe ea. Dar, totuşi, dacă ne uităm la ea, observăm, într-adevăr, că maşina din dreapta care se ciocneşte parcă apare din neant. Să spunem că pe filmare nu se vede clar…dar atunci cum rămâne cu spusele martorilor care declară că maşina pur şi simplu a apărut din neant şi apoi s-a dizolvat în acelaşi neant?

Ca întotdeauna, voi decideţi!

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO