Site de secrete, stiinta si metafizica

Un uimitor chip extraterestru a fost surprins de un fotograf amator pe un lac din Marea Britanie! Să vedem explicaţiile…

5 10

creatura apa copertaÎn adâncurile oceanelor lumii sau chiar în cele mai mici lacuri, putem observa unele lucruri terifiante. De acolo, în apele întunecate, creaturi misterioase par că pândesc oamenii de milenii întregi. Știm foarte bine poveştile monstrului din Loch Ness, ideea existenţei unui dragon de mare gigant sau a unui dinozaur acvatic. Există, de asemenea, teorii ale conspirației privind extratereştrii care se găsesc în adâncimi şi despre prezenţa aşa-ziselor OSN-uri (Obiecte Subacvatice Neideintificate) în ape.

Deşi există o mulțime de mituri și legende referitoare la aceste creaturi situate în ape, totuşi există puține dovezi în acest sens. Dar, recent, un bărbat din Leyland, Lancashire (Marea Britanie) a prins ceva ireal pe cameră.

Steven Cook este un pasionat fotograf de animale sălbatice; el fotografia un lac, folosindu-se de o pană care plutea pe lac. Când s-a întors acasă şi a privit pe calculator pozele sale, pur şi simplu a îngheţat, atunci când a descoperit într-o fotografie un chip straniu, ca provenind din “Dosarele X”. Semăna cu un extraterestru!

Însă, în poza imediat următoare, chipul creaturei dispare, evaporându-se, ceea ce înseamnă cu adevărat că barbatul a avut noroc, suprinzând aşa ceva pe camera sa. Ce-a fost? Doar o pareidolie?

creatura apa

Sursa: express.co.uk

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie