Un uimitor chip extraterestru a fost surprins de un fotograf amator pe un lac din Marea Britanie! Să vedem explicaţiile…


creatura apa copertaÎn adâncurile oceanelor lumii sau chiar în cele mai mici lacuri, putem observa unele lucruri terifiante. De acolo, în apele întunecate, creaturi misterioase par că pândesc oamenii de milenii întregi. Știm foarte bine poveştile monstrului din Loch Ness, ideea existenţei unui dragon de mare gigant sau a unui dinozaur acvatic. Există, de asemenea, teorii ale conspirației privind extratereştrii care se găsesc în adâncimi şi despre prezenţa aşa-ziselor OSN-uri (Obiecte Subacvatice Neideintificate) în ape.

Deşi există o mulțime de mituri și legende referitoare la aceste creaturi situate în ape, totuşi există puține dovezi în acest sens. Dar, recent, un bărbat din Leyland, Lancashire (Marea Britanie) a prins ceva ireal pe cameră.

Steven Cook este un pasionat fotograf de animale sălbatice; el fotografia un lac, folosindu-se de o pană care plutea pe lac. Când s-a întors acasă şi a privit pe calculator pozele sale, pur şi simplu a îngheţat, atunci când a descoperit într-o fotografie un chip straniu, ca provenind din „Dosarele X”. Semăna cu un extraterestru!

Însă, în poza imediat următoare, chipul creaturei dispare, evaporându-se, ceea ce înseamnă cu adevărat că barbatul a avut noroc, suprinzând aşa ceva pe camera sa. Ce-a fost? Doar o pareidolie?

creatura apa

Sursa: express.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO