Noi, oamenii, suntem sclavii Arhonilor, care ne manipulează şi ne controlează cu ajutorul unui program de calculator extrem de sofisticat! Însă putem ieşi din acest Matrix…

4669

matricea lui saturnÎn conformitate cu o serie video de trei părţi, intitulată “Golden Web”, adică “Reţeaua de aur”, noi trăim într-o iluzie holografică (Matrix), din cauza unui super-computer instalat pe Saturn, care lucrează împreună cu Luna pentru a controla fiecare aspect al vieții noastre. Timpul, cuvintele și banii se întrepătrund, pentru a crea un sistem energetic foarte complex, de care marea majoritatea a oamenilor nu-şi dau seama.

Iată câteva idei-forţă din aceste 3 videoclipuri:

* Arhonii reprezintă inteligența artificială, forța motrice din spatele agendei extraterestre a Illuminaților, care domină și controlează planeta noastră. Nu mai contează când şi cum au sosit aceşti arhoni în sistemul nostru solar şi cum au ajuns să ne manipuleze şi să ne controleze.

* Fiecare om are o coloană vertebrală; se pare că aceasta reprezintă un fel de antenă care primește informații de la super-computerul de pe Saturn. Acest super-computer ne oferă toată iluzia acestei lumi şi ne spune ce să facem şi cum să facem.

* Tatăl timpului (Cronos, Saturn, Satana) este un manipulator genial. Timpul ne menține blocaţi la lucru în timpul săptămânii, iar în week-end ne reîncărcăm bateriile, astfel încât, începând de luni, timpul să ne “sugă” din nou energia.

* Calendarul actual (gregorian) a fost unul artificial, find creat de către papa Grigore al XIII-lea. Lumea este împărţită în mai multe zone de timp, creând mai multe graniţe false de separare. Acestea sunt doar câteva exemple care arată cum poate fi manipulat timpul. E adevărat că a fost nevoie de timp, pentru a ști unde ne aflăm într-un mod liniar, dar acesta a fost şi este manipulat, fiind folosit împotriva noastră în orice mod posibil.

* Banii sunt cu adevărat rădăcina tuturor relelor. Banii controlează totul. Războiul creează bani și banii creează război. Suntem prinși într-un cerc vicios, în care nu mai există sfârşit. Banii determină clasificarea oamenilor în categorii sociale, determină lăcomia și materialismul. Cu cât mai multă energie acordăm banilor, cu atât mai multă putere şi energie oferim celor care ne controlează prin acest sistem.

* Banii sunt falşi, sunt bancnote ce nu au nicio valoare, decât cea oferită de manipulatorii noştri. Fără bani, am putea avea un stil de viaţă prin care să ne bucurăm de toate fără concurență între noi.

* Noi suntem manipulaţi nu doar prin intermediul timpului şi a banilor, ci şi a cuvintelor. Toţi am fost învăţaţi încă de mici cum să scriem şi cum să vorbim, iar acest lucru a devenit o necesitate pentru noi, pentru a putea comunica. Dar, în dimensiunile superioare ale Universului, ființele sunt telepatice și nu au nevoie de cuvinte pentru a comunica la fel ca noi.

* Cuvintele au o putere foarte mare; atunci când vorbim, în spatele acestor cuvinte se pun în mişcare o mulţime de emoţii. Cuvântul scris poate fi cel puțin, dacă nu chiar mai puternic, decât cuvântul rostit. Un scriitor iscusit poate lăsa o parte din sufletul său în scris. Mulți oameni nu realizează zilnic puterea pe care o au cuvintele. Cuvintele transportă energie şi reprezintă unul dintre cele mai puternice instrumente utilizate împotriva noastră.

* Arhonii (cei care ne ţin în sclavie de atâta timp) folosesc un program de calculator; acesta, la fel ca orice alt program de calculator, este realizat dintr-o succesiune de 0 şi 1, dar are straturi după straturi de foi intercalate care reprezintă posibilitățile. Noi permitem programului să vedem, să atingem, să simţim, să gustăm şi să auzim; singurul simţ pe care programul arhonilor nu-l poate controla este intuiţia, cel de-al şaselea simţ. Doar acest simţ ne poate conduce la adevăr. Acesta funcționează cu plexul solar, imaginația și cu inima.

* Imaginația este mai puternică decât credem. Ne putem imagina dizolvarea super-computerului de pe Saturn, şi a programalui de calculator pe care arhonii îl folosesc pentru a ne controla. Numai aşa putem scăpa de închisoarea în care ne aflăm.

* Tehnologia este folosită împotriva noastră și va fi unul dintre cele mai mari instrumente folosite pentru a ne conduce spre un viitor de tip om-cyborg. Telefoanele mobile, jocurile, calculatoarele și televizoarele sunt metode simple de a atrage energia noastră; noi, de fapt, nu suntem decât nişte alimente pentru arhoni, deoarece avem capacitatea de a crea energie prin consumism, emoții și conștiință.

* Meditația este întotdeauna un instrument puternic pe care îl putem folosi pentru a schimba realitatea. Atunci când medităm cu ochii închiși și ne concentrăm conștiința noastră în inimă, noi nu vedem imaginile programate, proiectate prin intermediul creierului nostru de către arhoni. Noi intrăm într-o realitate cu totul nouă.

* Noi, faţă de manipulatorii şi stăpânii noştri de acum – arhonii – avem ceva în plus, pe care ei nu-l au: creativitatea. Noi suntem supra-fiinţe şi puteam scăpa de această închisoare pe care arhonii ne-au pregătit-o de atâta timp…