Ce secrete întunecate se află în spatele căderii Facebook-ului în seara zilei de 4 octombrie 2021?


În seara zilei de 4 octombrie 2021, în lume a căzut principala reţea de socializare – Facebook, dar şi aplicaţiile înrudite cu ea, WhatsApp, Messenger şi Instagram. „Probleme tehnice” – ni se spune, pentru că aşa cum declara un purtător de cuvânt al Facebook, Andy Stone, care a confirmat problemele pe Twitter – „Suntem conștienți de faptul că unii oameni au probleme cu accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm pentru ca lucrurile să revină la normal cât mai repede posibil și ne cerem scuze pentru orice inconvenient.”

Unii nu pot să nu remarce coincidenţa: Facebook-ul a căzut după ce pe 3 octombrie 2021, deci cu o zi înainte, o fostă angajată Facebook, Frances Haugen, a susținut în cadrul unui interviu TV că gigantul social-media a înșelat investitorii cu privire la modul în care a gestionat discursul urii și dezinformarea pe platforma sa. Haugen a furnizat mii de pagini de documente către „The Wall Street Journal”, fiind programată să depună mărturie în fața Congresului American pe 5 octombrie.

Ca urmare a acestor două evenimente, acţiunile Facebook la bursă au început să cadă cu 6%. Există însă şi conspiraţionişti că întreruperea serviciilor Facebook face parte din începutul căderii Internetului, eveniment pe care Oculta Globală îl pregăteşte, pentru a crea un „nou Internet”, controlat 100% de ea.

Vom vedea în orele şi zilele următoare ce se va mai întâmpla…


Lasă un comentariu