„Steaua lui Ra” din constelaţia Taurului – locul misterios din care au venit extratereştrii şi ne-au creat pe noi, oamenii?


Wayne Herschel este un cercetător neoobosit. În peste 15 ani de cercetări în arheo-astronomie, el a dezvăluit un secret extraordinar pentru întreaga omenire. Un secret care a fost intuit de genialul Leonardo da Vinci acum peste jumătate de mileniu, când acesta a identificat originile codului pentru modelul uman – „Omul Vitruvian”. Acelaşi secret se află reprezentat şi în monumentul antic Stonehenge, precum și în piramidele din întreaga lume.

Herschel a descoperit că toate cele 50 de piramide din Egiptul de Jos par să reprezinte cele mai strălucitoare stele care formează constelații de-a lungul Căii Lactee. Dar, cel mai important lucru este acela că există „X” – care marchează un loc special și care susține în mod criptic că descendența umană este asociată cu ceea ce pare a fi o altă stea asemănătoare Soarelui. Herschel demonstrează, de asemenea, că Stonehenge are aceeași soluție cosmică, și că structurile piramidale ale mayașilor, incașilor, khmerilor și multor altora din întreaga lume, toate repetă aceeași temă a hărții stelare.

Toate aceste civilizaţii manifestă aceeași obsesie pentru o stea asemănătoare Soarelui din constelaţia Taurului, o stea pe care anticii o numesc cu pasiune drept „steaua zeilor lor”. Acest secret a fost cunoscut de societăţile secrete, în special de francmasonerie. Astfel, în documentele antice, dar şi în documentele francmasonice mai recente, se vorbeşte despre „The Blazing Star” („Steaua strălucitoare”), „Steaua lui Ra” sau „Steaua lui Solomon”.

Această stea, din care porneşte o rază strălucitoare către Pământ, o întâlnim reprezentată chiar şi pe dolarul american, dovadă care arată importanţa ei pentru societăţile secrete. Ea este întâlnită şi în Clavicula Salomonis” / „Cheia lui Solomon”, un manuscris vechi aflat în prezent în Biblioteca Britanică (British Library).

Cercetătorul Wayne Herschel, cel care a scris în anul 2003 cartea „The Hidden Records” („Înregistrările ascunse”), pretinde că a descoperit câteva zeci de dovezi în diverse locaţii din lume, prin care poate fi găsită „Steaua Ra”, raportându-ne la Pleiade şi la stelele din constelaţia Orionului. Iar „Steaua lui Ra” n-ar fi altceva decât steaua creatorilor noştri, adică de acolo au venit extratereştrii şi ne-au creat pe noi, oamenii, în urmă cu mult timp. Mai multe detalii despre aceste locaţii le găsiţi pe site-ul cerectătorului: thehiddenrecords.com.

Toate cele scrise mai sus în acest articol, mi-aduce aminte de filmul SF „Prometheus” din 2012, care are următorul subiect: doi arheologi (la sfârşitul secolului XXI) reuşesc să găsească mai multe indicii şi desene vechi de zeci de mii de ani, în toată lumea, prin care li se indică faptul că oamenii au fost creaţi la început de zeii extratereştrii, de pe o anumită planetă îndepărtată, situată într-o anumită constelaţie. Cei doi arheologi, împreună cu o echipă de astronauţi finanţată de un bogătaş, se îmbarcă pe nava spaţială Prometheus şi se îndreaptă spre acea planetă îndepărtată, “casa” zeilor extratereştri.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock