Bill Gates ne ameninţă din nou cu ce e mai rău: o nouă variantă „mai fatală” de Covid-19! Pentru a câta oară!?


Într-un interviu mai mult decât sugestiv, miliardarul controversat Bill Gates ameninţă omenirea că pandemia de Covid-19 nu s-a terminat şi că ceea ce va fi cel mai rău va urma în perioada următoare, scrie cotidianul Daily Mail.

„Ceea ce este mai rău ar putea să urmeze”, a avertizat co-fondatorul Microsoft pentru cotidianul „Financial Times”. Deşi nu doreşte să fie „un mesager al catastrofelor”, Bill Gates avertizează că riscul apariţiei unei variante mai virulente este cu mult peste 5%. „Suntem în continuare expuşi riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar putea fi şi mai transmisivă şi chiar mai fatală”, a spus el.

Nu e prima dată când Bill Gates face asemenea ameninţări. Vorbind în februarie 2022 la Conferința anuală de securitate de la Munchen din Germania, miliardarul globalist Bill Gates a avertizat lumea că urmează o nouă pandemie: „Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”. Citiţi mai multe în acest articol: Bill Gates ameninţă omenirea cu o altă pandemie, cu un nou virus!

Foarte incoerent a devenit acest Bill Gates, considerat de unii a fi „geniul răului pe Pământ”. Ba e vorba de o nouă variantă a Covid-ului, ba un nou virus…


Lasă un comentariu