Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„Loja Neagră”, o grupare misterioasă ocultă din Tibet, se află în spatele poveştilor cu extratereştri?


Poveştile cu „Oamenii în Negru” („Men in Black”) misterioşi, care reduc la tăcere martori ai OZN-urilor și cei răpiți de extratereştri, sunt în mod frecvente comparate cu legendele medievale de vampiri și vizitatori demonici, dar alții văd o conexiune cu Orientul. Într-adevăr, ufologul John Keel a arătat faptul că „Oamenii în Negru” au fost de multe ori remarcaţi a avea „fețe unghiulare, asemănătoare celor din Orient“.

Prin urmare, mai degrabă decât a-i identifica ca şi extratereştri mascaţi asemănători oamenilor, unii conectează fenomenul „Oamenilor în Negru“ cu un grup conspiraţionist mai vechi, cunoscut sub numele de „Lodge Black” („Loja Neagră”), care căuta să păstreze umanitatea pierdută într-o „ceață materialistă”, pentru a preveni evoluția ei spirituală. Se spune că „Loja Neagră” se opune „Marii Frăţii Albe”, o organizație spirituală ghidată de o inteligență binevoitoare din sistemul stelar Sirius.

„Loja Neagră” se spune că a fost puternică în vechiul Tibet, având secrete antice şi o inteligenţă ocultă, infiltrându-se în Occident în secolul al 18-lea, folosindu-se de grupuri pseudo-masonice ca şi acoperire. Atât Marea Frăție Albă, cât și „Loja Neagră” au fost slăbite de politicile britanice în India, dar „Loja Neagră” a înflorit tot mai mult, odată cu interesul tot mai mare al occidentalilor în ocultism.

Se spune că „Loja Neagră” şi-a stabilit o filială la Berlin, în 1926, cu un călugăr numit „omul cu mănuși verzi“, ce avut o influență-cheie în ascensiunea lui Hitler și a naziştilor oculţi.

Operațiunile „Lojii Negre” au fost perturbate la începutul anilor 1950, când comuniștii chinezi au invadat Tibetul, iar Armata de Eliberare a Poporului a Chinei a distrus o parte din cavernele ocultiştilor.

Conform acestei teorii, toate poveştile de astăzi cu OZN-uri şi extratereştri ar fi, de fapt, o interpretare greșită a unui război ocult între mai multe secte secrete antice din Tibet.


Lasă un comentariu